Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Perihan Savaş 10 Kilo Verdi!

Perihan Savaş 10 Kilo Verdi!
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Perihan Savaş 10 Kilo Verdi! Bu konu; Perihan Savaş 10 Kilo Verdi haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, başarılı oyuncu Perihan Savaş bütün 10 kilo vermiş ProfDrOsman Müftüoğlu denetiminde kilo veren başarılı oyuncu bakın o kiloları nasıl vermiş 1548627076 1548627076 perihansavas10kiloverdi5c4e2c88752adperihansavas10kiloverdi5c4e2c88752ad perihansavas10kiloverdi5c4e2c88752ad Bol bol yiyerek zayıfladığını bildiren Savaş Listem epeyce geniş Hatta hocamın bana verdiği pek çok şeyi yiyemiyorum En önemlisi üç beyazdan uzaktan duruyorum Zaten şeker kullanmazdım Bende insilün direnci başlamıştı, onu incitmek gerekiyordu Ona tarafından bir perhiz programı uyguladım Protein yük beslendim Sebzeleri bile etli yedim Hedefimde 3 kilo daha vardedi KOLESTROLE İNANMIYORUM Ünlü oyuncu uzmanların protein ağırlıklı beslenmenin kolesterolü yükselttiği iddialarını ise dürüst bulmadığını söyledi Savaş sözlerine şöyle devam etti: Kolesterole başından beri inanmıyorum Tamamıyla ilaç firmaların yaratmış olduğu bir şey Mesela bir aralar yumurta yenmeyecek diye kıyametler koptu, derhal de Yumurta yiyebilirsiniz kolesterol yapmıyor' diyorlar Besin düzenini iyi kurmanız gerekiyor Her öğün yemek yemek durum Öğün atlamamak gerekiyor Bunu yaptığınızda sürükleyici bir şekilde kilo verebiliyorsunuz Fakat bünyeden bünyeye de değişiyor Herkesin perhiz yapmadan önce kan tahlillerini yaptırması gerekiyor  

858,496Konular
981,781Mesajlar
29,852Kullanıcılar
han53Son üye
Üst Alt