Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Perihan Savaş 4. doz koronavirüs aşısını oldu!

Perihan Savaş 4. doz koronavirüs aşısını oldu!
0
40

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
perihan_savas_4_doz_koronavirus_asisini_oldu_1639467515_9448.jpg

Türk sinemasının efsane isimlerinden biri olan Perihan Savaş, 4. doz koronavirüs aşısını Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaptırdı.

Yeşilçam'ın efsaneleri arasında yer alan ve unutulmaz yapımlarda boy gösteren usta sanatçı Perihan Savaş, dördüncü doz koronavirüs aşısını yaptırdı. Savaş, Covid-19 salgınına karşı edilen mücadeleye tam destek veriyor. 

FLhet_1639467674_0918.jpg

Koronavirüs salgınına karşı yürütülen aşılama çalışmalarında Türkiye'de ilk maviye dönen Muğla'da ünlü sinema ve dizi sanatçıları da aşılarını yaptırmaya devam ediyor.

Çekimleri Muğla'da devam eden 'Elkızı' dizisi başrol oyuncularından olan, Türk sineması ve Yeşilçam'ın ünlü yıldızlarından Perihan Savaş, dördüncü doz koronavirüs aşısını Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaptırdı. Ünlü oyuncunun hastaneye başvurarak yaptırdığı aşı esnasında, kendisine Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan eşlik etti.

Similar threads

Türk sinemasının efsane isimlerinden biri olan Perihan Savaş, 4. doz koronavirüs aşısını Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaptırdı. Yeşilçam'ın efsaneleri ortasında yer alan ve unutulmaz üretimlerde uzunluk gösteren usta sanatçı Perihan Savaş, dördüncü doz koronavirüs aşısını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Türk sinemasının efsane isimlerinden biri olan Perihan Savaş, 4. doz koronavirüs aşısını Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaptırdı. Yeşilçam'ın efsaneleri arasında yer alan ve unutulmaz yapımlarda boy gösteren usta sanatçı Perihan Savaş, dördüncü doz koronavirüs aşısını yaptırdı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Türk sinemasının efsane isimlerinden biri olan Perihan Savaş, 4. doz koronavirüs aşısını Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaptırdı. Yeşilçam'ın efsaneleri ortasında yer alan ve unutulmaz üretimlerde uzunluk gösteren usta sanatçı Perihan Savaş, dördüncü doz koronavirüs aşısını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
İzmir'de yaşayan İbrahim Tatlıses, koronavirüs aşısı olan birinci ünlü isimlerden biridir. Tatlıses, geçtiğimiz gün Demokrasi Üniversitesi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek 4. doz aşısını oldu. O anları toplumsal medyadan paylaşarak hayranlarına davette bulundu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
İzmir'de yaşayan İbrahim Tatlıses, koronavirüs aşısı olan ilk ünlü isimlerden biridir. Tatlıses, geçtiğimiz gün Demokrasi Üniversitesi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek 4. doz aşısını oldu. O anları sosyal medyadan paylaşarak hayranlarına çağrıda bulundu. 69...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,500Konular
982,386Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt