Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Perihan Sozen tabloları

Perihan Sozen tabloları
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yunanistan'ın Gumulcine şehrinde doğdu Ayni zamanda Turk sanat muziği sanatcısıdır Uzun yıllar Turk sanat muziği calışmaları yaptı Son altı yıldır resim yapıyor Hic resim dersi almamasına rağmen, sanatcı ruhunun verdiği icgudusellikle resim calışmalarına devam etmektedir

Perihan Sozen yapmış olduğu tabloları ben Beğendim umarım sizlerde beğenirsinizimagesperihansozentablolari5ad84192ed158gif

imagesperihansozentablolari5ad8419408b42

imagesperihansozentablolari5ad84195c33a7

imagesperihansozentablolari5ad8419779e9d

Similar threads

Yunanistan'ın Gümülcine şehrinde doğdu Ayni zamanda Türk sanat müziği sanatçısıdır Uzun yıllar Türk sanat müziği çalışmaları yaptı Son altı yıldır resim yapıyor Hiç fotoğraf dersi almamasına rağmen, sanatkâr ruhunun verdiği içgüdüsellikle fotoğraf çalışmalarına devam etmektedir Perihan Sözen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Hoca Ali Rıza HAYATI 18581930 yılları arasında yaşamış daha cok manzara resimleriyle tanınan Turk ressamdır Uskudarlı oluşu sebebiyle Uskudarlı lakabıyla da anılan sanatcının babası Mehmed Ruştu Bey ’dir İlk ve orta oğrenimini Uskudarda tamamladıktan sonra Kuleli Askeri Lisesine girmiştir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Neşet Gunal Doğum 1923 Nevşehir Olumu 2002 Meslek Akademisyen, ressam Neşet Gunal; Turk ressam ve oğretim uyesi HAYATI EĞİTİM VE CALIŞMA HAYATI 1923 yılında Nevşehir ’de doğmuştur 19301939 yıllarında ilk ve orta oğrenimini tamamlamış ardından Nevşehir Belediyesi ’nin vermiş olduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Ataturk'un sanata ve Sanatcıya Verdiği Onem Yaratıcı bir duşunur ve kalbi insan sevgisine acık olan Ataturk’un yeni Turkiye’yi geliştirmesinde egemen olan duygu ve duşunce, sanat duşuncesi gibi, evrensel etkilidir Ulusal bilinci yerleştirme cabaları ve cağdaş bir devletin gerektirdiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Ataturkun yaptığı inkılaplar Ataturk inkılaplarının acıklaması Şapka Giyilmesi Cumhuriyet ’in ilanını izleyen yıllarda, sosyal, ekonomik ve kulturel alanda medeni ulkeler arasındaki yerini alması icin, Turk Milletinin hızlı bir değişime ihtiyacı vardı Milletin gecireceği bu değişim sureci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt