Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Perşembe Gunu Ceşme Başında Sozleri

Perşembe Gunu Ceşme Başında Sozleri
0
241

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Perşembe Gunu Ceşme Başında Turkusu

Perşembe Gunu Ceşme Başında Turku Sozleri

Perşembe gununde ceşme başında
Gozum bir ala goz hanıma duştu
Gaşın oynattı gozunen guldu
Gulende gadası canıma duştu

Elesker'em her derdinden hallıyam
Hanım sen dertlisen men yaralıyam
Dedi nişanlıyam ozge malıyam
Sındı gol ganadım yanıma duştu

Similar threads

Ayran Turkusu ve hikayesi Ayran Turkusu hikayesi Gurbet ellerinde eğlendim kaldım Guzel cemalini gorunce durdum Gelin bu ayranı taze mi yaydın Hudanın aşkına doldur ayranı Canım ayranı, guzel ayranı İyi hoş doldursun ayranı ya, sen kimsin? Koyluk yerde bir genc kız her isteyene bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Ayran Turkusu Gurbet ellerinde eğlendim kaldım Guzel cemalini gorunce durdum Gelin bu ayranı taze mi yaydın Hudanın aşkına doldur ayranı Canım ayranı, guzel ayranı İyi hoş doldursun ayranı ya, sen kimsin? Koyluk yerde bir genc kız her isteyene bir tas ayranı uzatırsa ne olur, adı nereye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
374
Kacındasın Ummu Gelin Kacında turkusu ve hikayesi Kacındasın Ummu Gelin Kacında turku sozleri I Suya duştu tutamadım kolunu, Uzakta gitti bilemedim yolunu, Guzel de mevlam kısmet etmiş olumu Kanlı da caylar nerelere kodun ummu'mu, Suna boylumu Hey gidi caylar hey! Kanlı caylar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
304
Sefil Baykuş turkusunun sozleri Sefil Baykuş hikayesi Sefil baykuş ne yatarsın bu yerde Yok mudur vatanın illerin hani Hani ya! Bulbul gibi şakıyan; aşkı gozlerden okuyan dillerin hani? Hey gidi onbeş yaşın Suna'sı hey ! Toprağa girecek yaş mı bu ! Varıp turkuye sorsan Ey turku...
Cevaplar
0
Görüntüleme
344
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt