Perukla girdiği imtihan geçersiz sayıldı Bartın'da Açık Öğretim Fakültesi öğrencisinin perukla girdiği ikmal sınavı geçersiz sayıldı AÖF İlahiyat Fakültesi ön lisans 1 derslik öğrencisi iki çocuk annesi Nagehan A, imtihan sonuçlarını merakla beklerken kılık giysi ihlali gerekçesiyle sınavının geçersiz sayıldığını öğrenince şoke oldu 89 Eylül 2007 tarihlerinde yapılan AÖF bütünleme sınavlarının 8 Eylül tarihindeki oturumuna Bartın Meslek Yüksekokulu'nda giren Nagehan A, sınav sırasında salon görevlileri göre herhangi bir ikaza maruz kalmadığını söylüyor Bir takvim emeğinin ve zahmetinin boşuna gittiğini ifade eden Nagehan A, 'Keşke sınav esnasında sınav salon görevlisi uyarıda bulunsaydı, aceleyle başörtüsü üzerine peruk takarak sınava girdim Ne salona girerken ne de imtihan esnasında hiçbir görevli göre uyarılmadım İnsan bu kadar zalim nasıl olabilir Sınav sonuçlarını ve ikinci sınıfa geçmeyi ilgiyle beklerken karşılaştığım duruma fazla üzüldüm Uyarı edilmeden kişinin gerisinde işgüzar bir niyetle kıyım yapılıyor Laf konusu dilekçe ve yasağı anlamakta gerçekten zorlanıyorum' dedi