Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

pes 08 hata

pes 08 hata
0
157

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bn pes 08 oynuyorum macta 23 kere durup dururken benim adamlarim kendi kendine oynuyor top kendilerine gelince de taca atiyor küçültüp büyütünce ekrani gidiyor ama bu hata yüzünden oyundan zevk almiyorum
neden olabilir yazarmisiniz

Similar threads

KANAT OYUNCULARINDAN DESTEK (7) : 1Taktik ayarınızda bildiğiniz gibi her oyuncunuzun daha çok koşu yapacağı iki yön seçme hakkınız varŞu an hatırlamyıyorum ismini ama oyuncunuzun Atak mı Defansif mi oynayacağını mavi okları uzatıp kısaltarak seçtiğiniz bir ayar bu hatırlarsanızAynı zamanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Bazı şeyler vardır, anlatmakla öğrenilemez; ancak yaşamakla öğrenilir Yaşamayan bilmez Çocuğa ateşin yaktığını ne kadar anlatırsanız anlatın, onu tatmadıkça, acısını hissetmedikçe gerçek manada ateşin ne olduğunu anlayamaz Yaşamadıkça zararının tam olarak anlamanın mümkün olmadığı hususlardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
İçinde İslâm'ın elde edeceği fetih,başarı ve zaferden bahsedildiği için Fetih adını almıştır Rahman Rahim olan Allah'ın adıyla Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınızŞüphesiz, Biz sana apaçık bir fetih verdik Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt