Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pes 13 - Guitar Hero 3

Pes 13 - Guitar Hero 3
0
130

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar ben pes 13 ü indirdim sorunsuz oynuyordum grafiklerini düşürmüştüm sonra bilgisayar formata gitti geldi tekrar kurdum ama oyun donmaya başladı şimdi bilgisayar özellikleri de değişmedi sorun ne olabilir sizce ? ve guitar herodada yeşil sarı kırmızı tuşa aynı anda basmıyor ve şarkılardan atılıyorum expertte çalan biriyim ama klavyede çalamıyorum acil lazım

Similar threads

Arkadaşlar Guitar Hero World Tour indirdim klavyede oynuyorum Herşey iyi güzel fakat gitar için belirlenen tuşlar olmuyor Bakın burada notalar geliyor fakat olmuyor Buda baterisi herşey gayet güzel oluyor Acil yardım bekliyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
imagesguitarheroiiilegendsofrock5b096a63875a3 imagesguitarheroiiilegendsofrock5b096a649d0d3 imagesguitarheroiiilegendsofrock5b096a65b54f6 Guitar Hero III: Legends of Rock GH'yu ilk gorduğum zaman işte demiştim, işte tam benim istediğim oyun Ama malesef bu guzelim oyun sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Guitar Hero III: Legends of Rock GH'yu birincil gördüğüm süre işte demiştim, işte bütün benim istediğim oyun Ama malesef bu güzelim oyun yalnızca konsollardaydı, bu yüzden oynama şansını bulamadım Fazla şey kaçırdığımı düşünüyordum Acilen GH3 elimde, ve düşündüğümden fazla daha fazlasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
ACT I BÖLÜM 1 : SSDD PFC JOSEPH ALLEN Bu bölümde amacınız orduya yeni gelen amatör askerleri eğitmek ve bu sıradada kendinizi eğitmek Masanın üzerindeki silahı alın Arka tarafınızdaki hedefleri Sgt Foley'in dediği yönde vurun Sonra masanın üzerindeki 4 el bombasını alın ve hedeflerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Benim en çok zorlandığım Tomb Raider serisi angel of darkness (daha bitiremedim bile) çok takılmıştım bu oyunda en kısa zamanda kurup tekrardan bitiricem büyük bi tomb raider fanatiğiyimdir ayrıca şimdi sizlere angel of darkness hakkında bazı paylaşımlar yapıcam Takıldığınız başka bir tomb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt