Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana pes 6 tsl ve 2010 kadro yaması lazım ama tek lınk yada 2 lınk olursa sevinirim tsl formaları olucak her denedıımde formalar karısıktı : pes 6 yamalarınıda koyarsanız sevinirim sımdıden teşekkürler
Pro Evolution Soccer 2010 Türkiye Süper Ligi Yamasının Özellikleri:
LigTV Scoreboard
3 Büyüklerin Menüleri
3 Büyüklerin Tezahuratları
TSLden 6 Ekip
TSL Reklam Panoları
LigTV Replay Logosu
6 TSL Takımının Hakiki Tezahuratları
TSL 2010 Topu
TSL 6 Takımın HD Logosu
TSL Oyuncu Faceleri...
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar , malum pes 2019'de korsan oyunların piyasa da artması ve bunun getirdiği sorunlara elimden geldiği kadarıyla çözümler üretmeye çaba gösterdimÖncelikle Korsan olan oyunlardan bahsedeyim ;
Sitemizin ülkemizdeki oyunseverlerin sayısı oldukça fazla ve...
Oyun oynamayı gerçekten çok seviyorum. Günde 15-16-17 ve bazen 24 saat oyun oynayabilirim. Lakin hayatta oyun oynamaktan daha çok sevdiğim tek bir şey varsa o da futboldur. Sadece maç izlemek değil, halı saha olsun taştan kale yapılmış mahalle maçı olsun her şekilde bir topu bir kaleye sokma...
KONAMI’nin özellikle Türkiye’deki oyuncular için adeta efsane denebilecek serisi PES, bu yıl gerçekleştirdiği isim değişikliğiyle yepyeni bir döneme girmeyi hedefliyordu. eFootball 2022 adıyla seriyi bir adım öteye taşımayı hedefleyen KONAMI, bir fiyaskoyla karşımıza çıktı.
Sadece bir gün...
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.