Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pes 2008 Autorun hatası !!!

Pes 2008 Autorun hatası !!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar öncelikle hiçbiyerde bununla ilgili bişey bulamadım İnşallah sizler bana yardım edersiniz

Ben oyunu indirdim partlardan oyunu çıkarttım, oyunu kurdum, gerekli şeyleri yaptım, kurulum bitince autorun hatası veriyor autorun açılmıyor ve oyunu açmak istediğimde de hata raporu çıkıyor oyun açılmıyor Acaba daemonla hiçbirşey yapmadım o yüzden mi ?

Ve şöyle bi şey sormak istiyorum Partları silmiştimAcaba klasörü tekrar partlar halinde bölsem daemonla açabilirmiyim ?

Bi çözümü olan varsa yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Herkese iyi forumlar Öncelikle şöyle başlamak istiyorum ben internetten torrent ile CoH tales of valor indirdim güzelce kurdum yüklemeden önce key istedi onuda netten tedarik ettim fakat oyunu kurdum crackı yaptım giriyorum 3 oyun farklı farklı açılıyor yani şöle giriyorum normal company of...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
“San Andreas cannot be found | “San Andreas bulunamıyor Hatası SA:MP’nin çalışabilmesi için GTA San Andreas oyununa ihtiyacı vardır Çünkü SA:MP sadece San Andreas’ın çokluoyuncu yamasıdır Hatayı düzeltmek için GTA San Andreas’ın yüklü olduğu dosyanın yerini belirtmemiz gerekmektedir Çıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
ISDone.dll hatası çözümü nedir sorusuna birçok farklı cevap bulunmakta. Biz de sizlere ISDone.dll hatası çözüm yolları içinden, ISDone.dll indirme yolu ile nasıl yapıldığını çeşitli yollardan anlatacağız ve umarız ki sorununuz düzelecek. ISDone.dll sorunu çözümüne geçmeden önce, yüklemeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
0xc00007b Hatası Çözümü 2020 yılında da win10 64 bit, win7 64 bit, origin, Fifa, Pes, FM, GTA, itunes, Assassin’s Creed Unity gibi pek çok uygulamada araştırılan bir konu olmuştur. 0xc00007b Hatası Çözümü 2020 yılında da win10 64 bit, win7 64 bit, origin, Fifa, Pes, FM, GTA, itunes, Assassin’s...
Cevaplar
0
Görüntüleme
488
ISDone.dll hatası çözümü nedir sorusuna birçok farklı cevap bulunmakta. Biz de sizlere ISDone.dll hatası çözüm yolları içinden, ISDone.dll indirme yolu ile nasıl yapıldığını çeşitli yollardan anlatacağız ve umarız ki sorununuz düzelecek. ISDone.dll sorunu çözümüne geçmeden önce, yüklemeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt