Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pes 2011 kuramadım !

Pes 2011 kuramadım !

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar, Pes 11 DVD aldım taktım CD'yiOtomatik açılmasını bekledim açılmadıBilgisayarımdan açmayı falan denedim takıldı, explorerexe falan gitti karıştıÇÖZÜM BULABİLECEK OLAN VAR MI?

Demek istediğim şu:
Şimdi DVD'yi taktım hiçbirşey açılmıyo

Similar threads

dvd 'yi aldım arkadaşlar 1cd de dt01img tarzından dosyalar war 2cd de setup tarzı dosyalar war setuptan kurarken kurulum esnasında dt01img ve onun benzeri dosyaları bulamıyor 1cd den 2 cd'ye mi atcam dosyaları yardım edin nasıl yüklicem şu oyunu
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
KANAT OYUNCULARINDAN DESTEK (7) : 1Taktik ayarınızda bildiğiniz gibi her oyuncunuzun daha çok koşu yapacağı iki yön seçme hakkınız varŞu an hatırlamyıyorum ismini ama oyuncunuzun Atak mı Defansif mi oynayacağını mavi okları uzatıp kısaltarak seçtiğiniz bir ayar bu hatırlarsanızAynı zamanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt