Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

PES 2011 Tanıtım Videosu(((YENİ)))(Yorumlar Buraya))

PES 2011 Tanıtım Videosu(((YENİ)))(Yorumlar Buraya))

Similar threads

PES eski günlerine geri dönebilecek mi? Bu sene çıkıp çıkmayacağını büyük merak konusu olan ama beklentiler doğrultusunda duyurulan PES 2019’nın Gamescom fragmanı sonunda bizlerle Oyun hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor Bakalım bu yıl ki PES vs FIFA mücadelesi nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Arkadaşlar youtubede bir çocuk gördüm yaşıtları gibi değil wolfteam felan oynamıyor gerçekten başarılı izlerseniz sizde göreceksiniz , Cod battle field4 ,Sevendays to die , mafia 2 ve outlast gibi oyunlar oynuyor fakat şu an sadece cod videeosu ve 7 days to die videosu var battlefield gelecekmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
AntinQuntin A Q Online Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız GameTürk firması tarafından yayınlanmakta olan henüz yeni olmasına rağmen Açık Betada 15000 bin civarı oyuncuya sahip olan AntinQuntin Online 'ı sizlere tanıtacağım Kısaltılmış adıyla A...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Assassin’s Creed 4: Black Flag’ın Haritası Hakan Kılıçaslan 2 gün önce yazıldı Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız‘ın tanıtım videosu (bkz: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız) yayınlandıktan sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
arkadaşla pes atarken böyle tartışmalı bi pozisyon yaşadık hakem gol değil dedi siz ne diyosunuz arkadaşlar???? boyut 1,9 mb küçük zatencevapları bekliorum Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt