Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pes 2011 Yükleme Sorunu

Pes 2011 Yükleme Sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Geçenlerde Pes 2011 in Kopyasını Aldım 2 dvd li ilk dvd de cd key ve winrar lı part 1 dosyaları bulunuyor part 1 i açtım auto run dosyasından oyunu kurdum 2dvd yi istedi onu da kurdum sonra ***** yaptım oyun kendiliğinden açıldı sonra oyunu kapattıp tekrar açmak istediğimde orijinal cd sini istedi ne yapmalıyım açıklamalı bir anlatım istiyorum lütfen yardımcı olun şimdiden tşk

Similar threads

merhaba arkadaşlar sorunum UC şimdi en bastan size anlatmak istiyorum oyunu bir dükkandan aldım o gün bilgisayara kurucaktım 2 DVD ve 1 dvd part1 2dvd ise part2 parcaları bulunmakta1 gün parçaları belirlenen dizine çıkarttım kurdum ve oynadım nihayetinde ancak pc'de çok gereksiz prog ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
İndex içinde aramak isteğiniz konuya kolayca ulaşabilmek için klavyenizden CTRL+F tuşlayarak aranan anahtar kelimeyi giriniz Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,528Konular
981,474Mesajlar
31,392Kullanıcılar
Admin....Son üye
Üst Alt