Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

PES 2020'nin fiyatı belli oldu!

PES 2020'nin fiyatı belli oldu!
0
93

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

10 Eylül 2019 tarihinide PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için raflardaki alanını alacak PES 2020, UEFA EURO 2020‘nin resmi partneri oldu. 

PES 2020 bu özelliği kullanıcılarına fiyatsız sunacağını duyurdu.

PES 2020'NİN FİYATI NE KADAR?

PlayStation için fiyatı: 409 TL (Standart sürüm) 

Steam fiyatı: 199 TL (Legend edition sürümünü almak isteyenler ise 299 TL ödemek zorunda) 

Xbox için fiyatı: 245 TL (Standart sürüm) 

eFOOTBALL PES 2020 GELİYOR İŞTE KONAMİ'NİN YENİ OYUNU

PES 2020, eFootball’da devrim yaratacak ve sporu global bir izleyici kitlesine tanıtacak yürekli bir vaatle, kolun önde gelen futbol simülasyonunun yeni periyodunu başlattı.

Hayranların çok sevdiği Master League’de büyük değişimler bölge alıyor, Bu değişimler hikaye ilerleme denetimi konusunda dizginleri oyunculara bırakan, güçlü ve etkileşimli yeni bir diyalog sistemini de içeriyor. 

Bu yenilik, oyuncuların ilerleyişini sürdürmeleri ve kendi ferdî Master League hikayelerini oluşturmaları için kişiliklerine münasip cevaplar seçmelerine imkan tanıyor.

FC Barcelona forveti Lionel Messi; “eFootball PES 2020’nin kapağında olmaktan çok mesudum. Küçüklüğümden beri sıradaki kapağın kim olacağını her devir takip etmişimdir. Artık benim oğlum oyunu oynuyor ve şunu söylemeliyim ki beni oyunun kapağında göreceği için çok heyecanlı. Daha önceleri bana tekraren oyunun kapağında neden benim olmadığımı sormuştu gelgelelim artık kapakta olacağım için çok mesudum.” dedi.

Futbolun en sefalı oyuncularından biri olarak tanınan Ronaldinho’nun benzersiz futbol stili da PES 2020’ye geliyor. 

Oyuncuların onun üzere hareket etmelerine müsaade veren animasyon setleri, rakipleri geçmek için benzersiz teknik yetenekler, seri hareketleri, göğüs ve sırt denetimi üzere şov figürleri ile topa birinci dokunuş teknikleri oyunda yan alıyor.

858,497Konular
982,559Mesajlar
30,300Kullanıcılar
SknsjsSon üye
Üst Alt