Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

PES 5 Gol İzleme Yardım

PES 5 Gol İzleme Yardım
0
134

Similar threads

pes 4 veya pes 5 de gol attığınızda top tam çizgiyi geçtiğinde gol old sonra durdurun fakar gol old göstermeden hemen durdurun oyunu replayı açın topu replaydan bi sokun kaleye bi çıkarın o kadar gol sayınız artacaktır
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Bende PES 5 varBu oyunun Setupsuz hedef bulundan DVD ye kopyaladımŞimdi Setuplu PES 5 DVD KırıldıSetupsuz(Hedef buldan attığım) Oyunu bilgisayara KopyaladımOyunun exesine tıklıyorumOyun düzgün yüklenememiş diyorLütfen yardım edin!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
arkadaşlar ben mesala pes 5 te çok güzel gol atıyorum sonra onu saveliyorumonu tam ekran kaydetme programı varmı acaba?
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Merhaba arkadaşlar ben Konaminin oyunlarını Pes2008 den beri sürekli oynuyorum ve takip ediyorum Yalnız pes 2019 de internette çözümünü bulamadığım sorunla karşılaştım Oynarken veya gol attığımda pozizyon tekrarı bölümünde görüntüyü ileri veya geri alamıyorum Kamera açısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Arkadaşlar bugün gezginlerden pes 2010 demo indirdim dosyaya tıkladım ekranın ortasında pes 2010 yazdı sağ alt tarafta bir kutucuk çıkti 2 dakika bekledim doldu ama ekranda bişey değismedi dolmuş halde 5 dk bekledim sonra görev yöneticisinden baktım yanıt vermiyordu sorun ne olabilir acill
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,497Konular
981,938Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt