Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

pes 5 sorun

pes 5 sorun
0
219

Similar threads

bilgisayarıma pes 11 yükledim ama tuşları oyun konsoluna uygun nasıl düzeltebilirim ben fifa ya alışığım yardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Slm arkadaslar Garip bi sorunum varda paylaşmak istedim Yeni kurduğum makinele gta san and ı yükledim fakat nedense oyun baslar başlamaz bikaç saniye içinde resetliyor makine oyunu deiştim yine aynı most wanted gibi oyunları kusursuz oynuyorum ekrankartım 250 mb his ati 9550 tek şüphelendiğm gta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
Yaklaşık 6 aydır oynadığım pes 2011 bugün açılmadı çift tıklıyorum ama hiç bir şey gelmiyoryaklaşık 1 gün önce microsoft security essentials programı pes 2011 deki rlddll yi virüslü görüp sildi *****tan geri yüklüyorum ama yine siliyor büyük ihtimal bundan açılmıyor ne yapmam lazım bilenler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Harddiskle ilgili büyük bir sorunum var Bilgisayarımda 2 tane harddisk var birisi 80gb (C: olarak geçio) birisi 250gb(2'ye böldüm E: ve F Ve her ikisinde de windows yüklüydü C: ve E:'ye format attım F:'de ise arşivim vardı E:'ye windows yükledim fakat scandisk çalıştı ve ne yaptığını anlamadım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Öncelikle merhabalar Sorunsuz bir şekilde 29part indirdim,çıkan dosya tek parça ve 34 gb büyüklüğünde oldu ve deamon tools üsülü kurulumu gerçekleştirdim,sonrada masaüstündeki oyunun ikonuna tıkladığımda şu şekilde bişi çıkıoyor ve uzun bi süre bu şekilde bekliyor, (2farklı key denememe rağmen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt