Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pes 6 İstek Stad Alınır

Pes 6 İstek Stad Alınır
0
183

Similar threads

selam arkadaşlar size PES 6 & PES 7 & PES 2008 CONTROL AYARLARI ÇÖZÜM anlatacağım cprogram fileskonamiPES 6 & PES 7 & PES 2008 sizde hangisi varsa ona girin içinde settings dosyasından ayarları yapabilirsini + rep
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
arkadaşlar pes6 da kardeşimle iki kişilik oynamak istiyorum ancak 2playergözükmüyor,setting kısmından ayarlanabiliyormuş, pes 6 nın settingini birileri upload edebilirmi, internette arıyorum ama bütün linkler eski ve silinmiş
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Arkadaşlar ben pes 6 oynuyorumama network ten nasıl oyniyacağımı bilmiyorum yardım edermisiniz lütfen?
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
KANAT OYUNCULARINDAN DESTEK (7) : 1Taktik ayarınızda bildiğiniz gibi her oyuncunuzun daha çok koşu yapacağı iki yön seçme hakkınız varŞu an hatırlamyıyorum ismini ama oyuncunuzun Atak mı Defansif mi oynayacağını mavi okları uzatıp kısaltarak seçtiğiniz bir ayar bu hatırlarsanızAynı zamanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma pes 5 veya 6 yüklemek istiyorum sistem gereksinimleri yeter mi sizce sistemim düşük ve şöyle :imageshackcomif0P7TXzXp Yüklersem oynayabilirmiyim,oynayabilrisem ekran kartını yakarmıyım?Ekran kartı aşırı zorlamada oyunlarda yanıyor diye duydumVe counter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,497Konular
982,116Mesajlar
30,076Kullanıcılar
CeaxySon üye
Üst Alt