Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pes 64MB ekran kartı sorunu!

Pes 64MB ekran kartı sorunu!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Laptopum var, 56 gün önce Pes 2019 yüklemiştim avatar sorununu çözmüştüm, ama Settings'i açtığımda özelliklere bakıp Ekran kartını Yapılamıyordiye yazdığını görmüştüm, bu sorunu o kadar aradım ancak GeForce ile çözülüyomuş Sanırım çift ekran kartım varmış

Sistem özelliklerim;

Intel Graphic HD 728 MB(tam bilmiyorum bu şekildeydi)

2 GB RAM , 2 GHz

İnşallah bilen arkadaş çıkar

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, benim 23 gün önce ekran kartım yanıdı ve yeni ekran kartı aldım Eski ekran kartımın modeli Asus Nvidia GeForce 8500 GT Extreme Silent Magic idişimdiki ekran kartım ise MSI N430GTMD2GD3OC GT430 2 GB DDR3 128 Bit Sorun şu ki, ekran kartını değiştirdikten sonra fifa 2019 ,pes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Öncelikle konunun yerini bilmiyorum yanlış yereyse özür dilerim Bir casper laptop almayı düşünüyorum casperın çok iyi bir marka muhteşem olmadığını bende biliyorum ama öğrenci adamız 1700e bana i7 2630 qm işlemcili 8gb ramli bilgisayar bulan olursa bakarım illa casper değil ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Selam beyler Mx 4000 128 mb ekran kartım var Birkaç yıldan beri sorunum yoqtu ama şimdi sorun cıkarmaya başladı Oyunlara girerken sürekli takılıyor Sonrada pc res atıyor Renkler birbirine karışıyor Belki geçer diye format attım en son driverları yükledim nvidia sitesinden ama bir yararı olmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Selam beyler Mx 4000 128 mb ekran kartım var Birkaç yıldan beri sorunum yoqtu ama şimdi sorun cıkarmaya başladı Oyunlara girerken sürekli takılıyor Sonrada pc res atıyor Renkler birbirine karışıyor Belki geçer diye format attım en son driverları yükledim nvidia sitesinden ama bir yararı olmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,509Konular
980,842Mesajlar
30,687Kullanıcılar
SeroktrrSon üye
Üst Alt