Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar size PES 6 & PES 7 & PES 2008 CONTROL AYARLARI ÇÖZÜM
anlatacağım cprogram fileskonamiPES 6 & PES 7 & PES 2008 sizde hangisi varsa ona girin içinde settings dosyasından ayarları yapabilirsini + rep
Geçenlerde kasamı servise gönderdimAma ondan sonra yüklediğim çoğu oyun(pes09hboold money (Göndermeden sorun yoktu)crysis) da sorun olduoyunlar takılıyoryani mesela pes 09 da elimi tuştan çekiyorum ama oyuncu devam ediyoristediğim zaman vurmuyıroyunlrdan hiçbir zevk alamıyorumKablosuz...
Ya Pes2008 açılmıyor ,sol altta pes 2008 yazıyor ama oyuna girmiyoryardım edin lütfenYardım edene +rep!
Lütfen yardım edin
Ya yardım yok muu????
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen banababa
Ya yardım yok muu????
hadi amaaa!
yardım pls
hadi
ama yardım edin ekran kartım...
lk başta Oyunumuza Giriyoruz Ama Nazi Zombies moduna direk girmiyoruz Oyun menüsündeyken Hiç bişeyi ellemiyoruzConsole mizin açık olması GerekConsole tuşuna basıyoruz (ESC nin altındaki e) sonra devmap nazizombieprototype yazıyorus ve nazi zombie modumuz yükleniyor oyun açıldığında şunları...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.