Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

PES 7 yardım +rep

PES 7 yardım +rep

Similar threads

selam arkadaşlar size PES 6 & PES 7 & PES 2008 CONTROL AYARLARI ÇÖZÜM anlatacağım cprogram fileskonamiPES 6 & PES 7 & PES 2008 sizde hangisi varsa ona girin içinde settings dosyasından ayarları yapabilirsini + rep
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Arkadaşlar Pes 2008 Oyununun BJK Tezahüratlarının Yamasını İstiyorum Ayrıca İnönü Stadının Yamasını da İstiyorum Yardımcı Olanlara +REP
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Geçenlerde kasamı servise gönderdimAma ondan sonra yüklediğim çoğu oyun(pes09hboold money (Göndermeden sorun yoktu)crysis) da sorun olduoyunlar takılıyoryani mesela pes 09 da elimi tuştan çekiyorum ama oyuncu devam ediyoristediğim zaman vurmuyıroyunlrdan hiçbir zevk alamıyorumKablosuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Ya Pes2008 açılmıyor ,sol altta pes 2008 yazıyor ama oyuna girmiyoryardım edin lütfenYardım edene +rep! Lütfen yardım edin Ya yardım yok muu???? Alıntı: Gerçek Mesajı Gönderen banababa Ya yardım yok muu???? hadi amaaa! yardım pls hadi ama yardım edin ekran kartım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
lk başta Oyunumuza Giriyoruz Ama Nazi Zombies moduna direk girmiyoruz Oyun menüsündeyken Hiç bişeyi ellemiyoruzConsole mizin açık olması GerekConsole tuşuna basıyoruz (ESC nin altındaki e) sonra devmap nazizombieprototype yazıyorus ve nazi zombie modumuz yükleniyor oyun açıldığında şunları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,466Konular
981,165Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt