iltasyazilim
FD Üye
Herkese iyi forumlar
Pes 2019 laptopa kurdum HDMI ile görüntüyü LG 55LAV tv'ye aktardım görüntü sorunsuz aktarıldı ancak ses gelmeyince onboard yazılımı kurdum seste sorunsuz geldi
PES 2019 açmak isterken sistem minumum gereksinimleri karşılamıyor dedi ayarlardan özelliklere göz attım GPU bölümünde işlemcinin ekran kartı olan Intel Graphics gösteriyo karşısındada kötü yazıyodu
GeForce GTXM driver indirip kurdum daha sonra GeForce denetim bölümünden pes2019yi ekleyip varsayılan yaptım
şimdide GPU bölümünde mevcut ekran kartımı gösteriyor ama karşısında yapılamıyor yazıyor
Denediklerim
Driverları silip tekrar yükledim sorun çözülmedi
intel graphics driver silip sadece GeForce driver kurdum bu sefer HDMI görüntüyü alamadım
sadece intel Graphics yükledim görüntü okunamayacak kadar kötü hale geldi
sanırım bir çakışma sorunu var bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
Sistemim
Intel® Core™ i74710MQ 4Cores; 6MB L3; 250GHz 350GHz; 47W; 22nm
Ekran kartı 2GB 128bitGeForce GTXM
Ram 8GB 1866mhz
kullandığım TV LG 55LAV
Pes 2019 laptopa kurdum HDMI ile görüntüyü LG 55LAV tv'ye aktardım görüntü sorunsuz aktarıldı ancak ses gelmeyince onboard yazılımı kurdum seste sorunsuz geldi
PES 2019 açmak isterken sistem minumum gereksinimleri karşılamıyor dedi ayarlardan özelliklere göz attım GPU bölümünde işlemcinin ekran kartı olan Intel Graphics gösteriyo karşısındada kötü yazıyodu
GeForce GTXM driver indirip kurdum daha sonra GeForce denetim bölümünden pes2019yi ekleyip varsayılan yaptım
şimdide GPU bölümünde mevcut ekran kartımı gösteriyor ama karşısında yapılamıyor yazıyor
Denediklerim
Driverları silip tekrar yükledim sorun çözülmedi
intel graphics driver silip sadece GeForce driver kurdum bu sefer HDMI görüntüyü alamadım
sadece intel Graphics yükledim görüntü okunamayacak kadar kötü hale geldi
sanırım bir çakışma sorunu var bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
Sistemim
Intel® Core™ i74710MQ 4Cores; 6MB L3; 250GHz 350GHz; 47W; 22nm
Ekran kartı 2GB 128bitGeForce GTXM
Ram 8GB 1866mhz
kullandığım TV LG 55LAV