Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

PES ’in İlk Videosu Yayınlandı

PES ’in İlk Videosu Yayınlandı
0
165

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
PES 2019 ’in Birincil Videosu Yayınlandı

Dünyaca meşhur futbol oyunu PES 2019 sonunda resmi olarak tanıtıldı Konami tarafından hazırlanan oyunun 40 saniyelik trailer ’ı takipçilerini heyecanlandırmaya yetti de arttı bile

Dünya Kupası maçlarının telaşı yaşanırken Konami PES 2019 oyununun birincil resmi videosunu nihayet yayınladı Oyunun ne zaman satışa sunulacağı ve hangi platformlarda oynanabileceği hakkında demin bir veri verilmedi

PES 2019 ile beklediği başarıyı yakalayamayan ve liderliği FIFA ’ya bırakan KONAMİ 2019 sürümü ile eski popülaritesini yakalamayı hedefliyor *

Similar threads

PES 2019 ’in İlk Videosu Yayınlandı imagespes2019inilkvideosuyayinlandi5af7673ad9686 Dunyaca unlu futbol oyunu PES 2019 sonunda resmi olarak tanıtıldı Konami tarafından hazırlanan oyunun 40 saniyelik trailer ’ı takipcilerini heyecanlandırmaya yetti de arttı bile Dunya Kupası maclarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
PES 2019 Birincil Tanıtım Konami, PES 2019'ün birincil devlete ait tanıtım videosu nu yayınladı Dünyada en fazla oynanan 2 futbol oyunundan biri olan PES, yeni çıkartıcağı oyunun tanıtım videosunda Real Madrid'in dünyaca meşhur futbolcusu Cristiano Ronaldo'ya yer verdi İşte PES 2019'ün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Pes 2019 tanıtım videosu Çıktı PES serisinin bu yıl devamı gelip gelmeyeceği konuşulurken Konami ’den Pes 2019 ’nın ilk tanıtım videosu geldi Son iki yıldır yaşanan sıkıntılar nedeniyle PES ’in devamının gelip gelmeyeceği merak ediliyordu Konami, merakları giderdi ve PES hayranlarına müjdeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Konami tarafından hazırlanan dünyaca ünlü futbol oyunu PES 2019 resmi olarak tanıtıldı 48 Saniyelik oynanış videosunu yayınlayan Konami oyunu merakla bekleyen kullanıcılarına müjdeyi verdi Fifa 2019'in oynanış videosunun yayınlanmasının ardından atağa geçen Konami firması PES 2019 oynanış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Pes 2019 tanıtım videosu Cıktı PES serisinin bu yıl devamı gelip gelmeyeceği konuşulurken Konami ’den Pes 2019 ’nın ilk tanıtım videosu geldi Son iki yıldır yaşanan sıkıntılar sebebiyle PES ’in devamının gelip gelmeyeceği merak ediliyordu Konami, merakları giderdi ve PES hayranlarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt