Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pes Isdone.dll Hatası

Pes Isdone.dll Hatası
0
167

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar
Ben pes 12 ' yi yükleme çalışırken isdonedll hatası alıyorum İnternetten biraz araştırdım isdonedll dosyasını system32 'nin içine attım directx9 indirdim fakat sorun hala devam ediyorLütfen bu konu hakkında bilgisi olan yardım etsin

İşte hata fotoğrafı

ilk hataya tamam dedikten sonra bir hata daha geliyor

Similar threads

Arkadaşlar ben gridi indirdim yuklucegım sırda setupa tıklıyorum ve Isdonedll hatası bıde rusca yazılar cıkıyor dll dosyasını ındırıp system32 ye falan attım ama nafıle napıcam lutfen yardım edın
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
ISDone.dll hatası çözümü nedir sorusuna birçok farklı cevap bulunmakta. Biz de sizlere ISDone.dll hatası çözüm yolları içinden, ISDone.dll indirme yolu ile nasıl yapıldığını çeşitli yollardan anlatacağız ve umarız ki sorununuz düzelecek. ISDone.dll sorunu çözümüne geçmeden önce, yüklemeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
ISDone.dll hatası çözümü nedir sorusuna birçok farklı cevap bulunmakta. Biz de sizlere ISDone.dll hatası çözüm yolları içinden, ISDone.dll indirme yolu ile nasıl yapıldığını çeşitli yollardan anlatacağız ve umarız ki sorununuz düzelecek. ISDone.dll sorunu çözümüne geçmeden önce, yüklemeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Oyunu indirdim mbwarbandexe den kurulum yapıcaktım fmodexdll hatası verdi İnternetten dll dosyasını indirip system32 nin içine attım bu seferde dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası verdi CMD yi açıp regsvr32 fmodexdll yazıp enter'e bastım bu seferde fmodexdll modülü yüklendi ancak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
KONAMI‘nin geliştirdiği en güncel PES oyunu olan PES 2017, oyunu bilgisayarına kurmak isteyen bazı oyuncular için çeşitli hata mesajları vererek canların sıkılmasına yol açabiliyor. Çoğu zaman DVD yoluyla temin edilen oyunlarda karşılaşılan hata mesajlarından birisi “ISDone.dll ve Unarc.dll...
Cevaplar
0
Görüntüleme
711
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt