Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pes kasma sorunu bilgisi olan yardım edebilir mi ?
Merhaba arkadaşlar bilgisayarim Samsung np270e5ex01tr laptop Pes 2019i ilk yukledigimde kasma olmuyordu ama w81 yüklediginden beri oyunda kasma lar pc de ısınmalar oluşuyor yardım edecek varmi acaba ???
Sayın Frmtr üyeleri hepinize merhaba, Çok bilindik bir sorun olan PES 2019 Kasma Sorunu ile karşı karşıyayım Ne yaptıysam sorunumu bir türlü çözemedim Sizden rica ediyorum beni bu sıkıntıdan kurtarın Cevap veren arkadaslara simdiden teşekkürler İsterseniz önce Bilgisayarımın sistemini söyleyeyim...
ARKADAŞLAR bana yardım edermisiniz sitem özellliklerim
İŞLEMCİ:AMD Athelon 64 X2 DUAL Core processor 46002CPUs)24 GHZ
2GB DDR2 (Ram)
EKRAN KARTI:ATI RADEON HD 3400 Series (1gb)
ANAKART:ASUS M2VMX SE
Arkadaşlar ben bu sistemle COD MW3 BF3 PES12 Fln hiç kasmadan en yüksek FULL ayarlarda...
arkadaşlar laptopun özelliği 4 gb ram 1 gb ekran kartı(nvidia) daha önce hiç bir oyunda kasma yoktu hatta 1 hafta önce cod 8 i oynadım hiç bir kasma yoktu fakat bunda bilgisayar kasıyor ayrıca oyuna girince pc normal hiç kasmıyor hatta hikayeyi gösterirkende hiç kasma yok tam oyuna başlarken...
Merhaba arkadaşlar, eminim birçoğunuz eskiden bu oyunu defalarca oynamıştır, ve yeni bi bilgisayar aldıktan sonra oyun aklına gelip büyük bir hevesle oyunu yeniden yüklemişsinizdir, oyunu *****leyip oyuna giriş yapıp senaryo modunu açmışsınızdır, buraya kadar herşey yolunda değil mi Oyun başlar...
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle konuyu yanlıiş yere açtıysam affolaBir kaç bölüme baktım, lakin burda benzer konular gördüğüm için konuyu buraya açtım
Sistem Özelliklerim ;
İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium 64bit (61, Yapı 7601)
Sistem Modeli : Ocean
BIOS : InsydeH20 Version OCEAN...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.