Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pes kasma sorunu bilgisi olan yardım edebilir mi ?

Pes kasma sorunu bilgisi olan yardım edebilir mi ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar bilgisayarim Samsung np270e5ex01tr laptop Pes 2019i ilk yukledigimde kasma olmuyordu ama w81 yüklediginden beri oyunda kasma lar pc de ısınmalar oluşuyor yardım edecek varmi acaba ???

Similar threads

Sayın Frmtr üyeleri hepinize merhaba, Çok bilindik bir sorun olan PES 2019 Kasma Sorunu ile karşı karşıyayım Ne yaptıysam sorunumu bir türlü çözemedim Sizden rica ediyorum beni bu sıkıntıdan kurtarın Cevap veren arkadaslara simdiden teşekkürler İsterseniz önce Bilgisayarımın sistemini söyleyeyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
ARKADAŞLAR bana yardım edermisiniz sitem özellliklerim İŞLEMCİ:AMD Athelon 64 X2 DUAL Core processor 46002CPUs)24 GHZ 2GB DDR2 (Ram) EKRAN KARTI:ATI RADEON HD 3400 Series (1gb) ANAKART:ASUS M2VMX SE Arkadaşlar ben bu sistemle COD MW3 BF3 PES12 Fln hiç kasmadan en yüksek FULL ayarlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
arkadaşlar laptopun özelliği 4 gb ram 1 gb ekran kartı(nvidia) daha önce hiç bir oyunda kasma yoktu hatta 1 hafta önce cod 8 i oynadım hiç bir kasma yoktu fakat bunda bilgisayar kasıyor ayrıca oyuna girince pc normal hiç kasmıyor hatta hikayeyi gösterirkende hiç kasma yok tam oyuna başlarken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Merhaba arkadaşlar, eminim birçoğunuz eskiden bu oyunu defalarca oynamıştır, ve yeni bi bilgisayar aldıktan sonra oyun aklına gelip büyük bir hevesle oyunu yeniden yüklemişsinizdir, oyunu *****leyip oyuna giriş yapıp senaryo modunu açmışsınızdır, buraya kadar herşey yolunda değil mi Oyun başlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
Merhaba arkadaşlar Öncelikle konuyu yanlıiş yere açtıysam affolaBir kaç bölüme baktım, lakin burda benzer konular gördüğüm için konuyu buraya açtım Sistem Özelliklerim ; İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium 64bit (61, Yapı 7601) Sistem Modeli : Ocean BIOS : InsydeH20 Version OCEAN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,496Konular
982,408Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt