Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pes orjinal dvd yama yapmak

Pes orjinal dvd yama yapmak
0
147

Similar threads

Pro Evolution Soccer 2010 Türkiye Süper Ligi Yamasının Özellikleri: LigTV Scoreboard 3 Büyüklerin Menüleri 3 Büyüklerin Tezahuratları TSLden 6 Ekip TSL Reklam Panoları LigTV Replay Logosu 6 TSL Takımının Hakiki Tezahuratları TSL 2010 Topu TSL 6 Takımın HD Logosu TSL Oyuncu Faceleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
pes 2019 yama çıktımı? Arkadaşlar Pes 2019 demo yayınlandı acaba pes 2019 yaması çıktımı? bilen varmı? *
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Pro Evolution Soccer 2019 Turkiye Super Ligi Yamasının Ozellikleri: LigTV Scoreboard 3 Buyuklerin Menuleri 3 Buyuklerin Tezahuratları TSLden 6 Takım TSL Reklam Panoları LigTV Replay Logosu 6 TSL Takımının Gercek Tezahuratları TSL 2019 Topu TSL 6 Takımın HD Logosu TSL Oyuncu Faceleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
arkadaşlar mrb ben orjinal bad company 2 dvd sini aldım kurdum multiplayer felan online da oynanıyor ama dvd olmuyor yani dvd olmayınca cddvd uyarısı cıkıyor nasıl yapacam bunu ***** felan atsam acaba orjinal olmaktan cıkarma hiç bilmiyorum yani sadece sorun dvd oynatmıyor illa dvd istiyor başka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
arkadaşlar 34 ay önce pes 2010 oyununu almıştım o zaman dvd rw'm yoktu o yüzden kurup oynayamıyordum1 ay falan önce dvd rw aldım ve gayet iyi çalışıyor bütün dvd leri açıyor cdleri falanAma gel gelelim pes 2010 un iki tane dvdsi var onları birtürlü açmıyorSorun şu ; o iki cdden herhangi birisini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,497Konular
982,553Mesajlar
30,289Kullanıcılar
rogeneSon üye
Üst Alt