Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pes pozİsyon tekrarinda İlerİ gerİ alma lÜtfen yardim

Pes pozİsyon tekrarinda İlerİ gerİ alma lÜtfen yardim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar

ben Konaminin oyunlarını Pes2008 den beri sürekli oynuyorum ve takip ediyorum

Yalnız pes 2019 de internette çözümünü bulamadığım sorunla karşılaştım

Oynarken veya gol attığımda pozizyon tekrarı bölümünde görüntüyü ileri veya geri alamıyorum

Kamera açısı, oyuncuları falan değiştirebiliyorum
Yalnız tekrarı ileri veya geri alamıyorum

Lütfen Bilen varsa yardım etsin
veya bana mail atarsa sevinirim

email*protected

Similar threads

Oyun oynamayı gerçekten çok seviyorum. Günde 15-16-17 ve bazen 24 saat oyun oynayabilirim. Lakin hayatta oyun oynamaktan daha çok sevdiğim tek bir şey varsa o da futboldur. Sadece maç izlemek değil, halı saha olsun taştan kale yapılmış mahalle maçı olsun her şekilde bir topu bir kaleye sokma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Cins: Spor Yapımcı: EA Sports Dağıtımcı: EA Platform: PCX360PS3WiiPS2 DEMO Link: http:largedownloadseacompubdemosFifa08FIFA08PCDemoexe Izah Etme: Dünyanın en iyi iki futbol oyununun 08 versiyonu şükürler olsun fakat fazla eksik bir zaman sonra her tarafta karşımızda olacak Bu iki aylık süreyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
289
emine araf haberleri,emine araf biyografisi,emine araf hayatı emine araf resimleri, Suriye'de devrimin lideri Emine Araf Emine Araf kimdir Araf, 36 yaşında ve Şam ’da yaşıyor; en azından kısa bir zaman öncesine kadar yaşıyordu İngilizce öğretmenliği yapıyor Annesi Amerikalı, babası Suriyeli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
4 Mart 2011 Jurnal BUrç Yorumları 4 Mart Cuma günü jurnal burç yorumlarınız kızlar4mart2011gunlukburcyorumlari5c5268c1b31fdgifalt :tik: :tik: :tik: Koç Burcu ( 21 Mart19 Nisan ) Terazideki Mars ve Venüs Kovadaki transit Neptün’le tatlı açı yapınca, bundan böyle Koçlar için yıldızlar dile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
4 Şubat 2011 Jurnal Burç Yorumları 4 şubat burç yorumları 4 şubat 2011 burç yorumları Haftanın son çalışma günü 4 Şubat 2011 Cuma günlük burç yorumlarınız kızlar4subat2011gunlukburcyorumlari5c526acff05degifalt :tik: :tik: :tik: Koç Burcu ( 21 Mart19 Nisan ) Terazideki Mars ve Venüs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt