Pes Yaneeeeeee E Canım K Canın çıksın E Hayrola yahu, ne dedik şimdi? K Mini eteğimi nereye sakladın yine? E Güzelim içine giysene o mini eteği, ben okula bu vesileyle vücut dersi günlerinde eşofmanımı içime giyerdim Hiç de bir kötülüğünü görmedim K Onu vermezsen içinden Gstringimin göründüğü beyaz pantolonumu giyerim Sana da 'simdi bu moda' diye yararcı çağdaşlık yaparım E O artık siyah K Nasıl siyah? E Boyattım İndirim vardı, süper oldu Giy lakin , fazla yakışır sana K Allah belanı versin sapık, kıskanç alıcı Yaz gelsin memelerimi herkese göstericem Bir yanlamasına da külahta dondurma yiycem E Yaza daha fazla var Hem yararcı çağdaşlık ne seslenmek? K hı? E Demin dedin de aklıma takıldı Yararcı çağdaşlık ne çağrıda bulunmak? K Küçük eteğimin yerini söyle, söyliyeyim!! E İçime giydim! K ! E Sen giymeyince K Kıskançlıktan öl, adi , manyak ve terk edilesi alıcı Allah belanı versin E Neyini kıskanayım be; mini etek mi giyiyorsun, beyaz pantolon mu? Kavgacı karı! K Penye tişörtüm nerde, sütyensiz giyicem ve 110 metre engelli koşucam K Sallansın da cümbür cemaat memelerimi görsün Üzerine de senini adını yazıcam E Sütyensiz olmaz! Sallanırken adımı okuyamazlar Zaten tişörtü kapıcıya verdim K Armani tişörtü mu? E Önce Armani'yle konuştum tabii, 'sorun yok abi bildiğin gibi yap' dedi Aşmış adam K Kıskanç, aşağılık, çağdışı öküz! Seni terk ediyorum! E Ha bu vesileyle kırmızı rujun dahil tüm makyaj malzemelerini de Botanya'da fakat depremzedelere gönderdim Güç zamanda yardim etmek lüzumlu, moral olur Botanya'li kadınlara K KÜT!!!!! E Sen insanlıktan ne anlarsın be? Fakirlik başına gelsin de