Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pes Yükleme Sırasında hata

Pes Yükleme Sırasında hata

Similar threads

Medal of Honor single player modunu açtığımda aşağıdaki hatayı alıyorum arkadaşlar Aynı oyunun multiplayer moduna sorunsuz girebiliyorum oyunum orjinal Steam üzerinden satın aldım Daha önce single player modu çalışıyordu ve bir kaç kez oynamıştım Artık çalışmıyor(enteresan gelebilir ama windows...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Arkadaşlar dvd olarak oyunu aldım eve geldim yükleme yabcam ama aptal aptal işler çıktısanırım kurulumsuz oynamak içinmişherhangibi kurulum dosyası yok cd içindezaten cd taktığımda bu ekran geliyo http:img149**************img1494371carbonjw7 alternatif yüklemeye tıklayınca bi klasör...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Arkadaslar Ben Oyunun Maximum Edition Unnu Aldım da Oyunun İçinden Trainer Çıktı Bende Hemen Paylaşım DedimArşive Fln Ekleyince Nası Olduysa 0 Kb Oldu İlk Defa Trainer Upload Ediyorm Eğer Hata Yaptysam Ozr Dilerm Ama Bnde Olya Walla Bide Kısayol Tusları Var Oyun Sırasında f1 e fln basın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Oyunu bayadır oynuyorum hep aynı hatayı almaktan sıkıldım araştırdım buldum Aslında hatayı biz yapıyoruz Küçük bi hile yapmamız oyunu etkiliyo Bildiğimiz gibi oyunu Roma, İngiltere ,Venedik ,Fransa veya ispanya ile oynamak istemeyip oyunun 'Data' böümüne girip ''descrstrat'' ayarını değiştirip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
ben bir mp 3 aldım taktım usb yi ''yeni donanım yükleme sırasında hata oluştu'' die bir hata aldım farklı iki biilgisayarda denedim aynı hatayı aldım yardımlarınızı bekliorun şimdiden tşk
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt