Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

PES5 Online Yardım . . .

PES5 Online Yardım . . .

Similar threads

Alıntı: Stadyum ve takım isimi düzenleyicisi(Pes5 TS Editör) http:img268**************img2684959pestsgrab27ev7im1bm Pes5 TS editör'ü kullanabilmeniz için Microsoft NET Framework 20 eklentisi gerekiyor Editör indirmek için Resme tıklayın
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Beyler ben pes5 e resim ekliyorum ama 512x512x8 istiyo yapıyorum bu sferde görüntünün kalitesi düşüyorAma weturka06 patchındaki resimlerin görüntüsü harikabende öyle nasıl yapabilirim bi fikri olan var?
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
arkadaşlar bende 3 cd li bir pes 5 var her cd de bır rar dosyası var bunları masa ustunde bı dosyaya cıkardım içinde; ***** ,program files ,autorun ,directx81b var program files ın ıcınde konamı var onun ıcınde pes5 var onunda ıcınde dat, readme,settings ve pes5 exe var kısayol yanı ben bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
ya ben bu oyunu yeni aldım pes5 vardı bendede pes6 2 kişilik oynanmıyomu muhakkak oynanıyo ama ben ayarları yapamadım bunun ayarları nerden acaba bilen varsa lütfen yardım etsin
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
arkadaşlar intel gma x3100 128 mb max 358 mb ekran kartım var 2 gb ram işlemci 200 667 mhz kasmadan oynanabilecek saçma olmayan güzel bikaç oyun tavsiyesi alabilir miyim ?max payne tarzı olabilir bi de pes5 çalıştırır mı cvp bekliyorum lütfn ilgilenin arkadaşlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt