Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bana pes 6 da
tüm takımlara lisanslı forma ve isimlerini veren bi yama lazım
bu konuda bilgisi olan bana sağlam bi link verebilir mi?
yama güsel olsun haaa
KANAT OYUNCULARINDAN DESTEK (7) :
1Taktik ayarınızda bildiğiniz gibi her oyuncunuzun daha çok koşu yapacağı iki yön seçme hakkınız varŞu an hatırlamyıyorum ismini ama oyuncunuzun Atak mı Defansif mi oynayacağını mavi okları uzatıp kısaltarak seçtiğiniz bir ayar bu hatırlarsanızAynı zamanda...
Arkadaşlar Blur'u online oynamak için key lazım internetten bi sürü buldum ama hiç biri çalışmadı elinde çalışan blur keyi olan varsa alıntı yaparak verebilir mi ? +rep verene
şimdiden teşekkürler
Alıntı:
inceleme bana aittir öncelikle bunu söyliyelim indigo
Arkadaşlar bildiğiniz gibi FIFA serisinin son oyunu FIFA 16 yakın zamanda çıkmış bulunmakta, nacizane bende sizlere bu oyunu incelemeye çalışacağım
İlk olarak klasik FIFA serisi ve üreticisi hakkında bilgiler verelim
FIFA...
E3 2019 sonrasında iki ezeli rakip çıktı ortaya… FIFA 20 ve eFootball PES 2020; oyun yapısı olarak ve içeriği olarak birbirinden tamamen farklı iki futbol oyunu. Bir tarafta Electronic Arts (EA) varken bir tarafta da Japonya merkezli Konami var.
FIFA 20 vs eFootball PES 2020
İki yapımın da...
İTİCİLİKTEN ÇEKİCİLİĞE GIDEN YOL
JoKeR tarafından yazıldı
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi olmak için tıklayınız
Çekici Bir erkeğin temek özelliklerini 2 belli başlı başlık aşağıda toplayabiliriz gerçekten
Öncelikler çekiciliğie giden yol iticiliklerden...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.