Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

pes6 lisansları

pes6 lisansları
0
108

Similar threads

KANAT OYUNCULARINDAN DESTEK (7) : 1Taktik ayarınızda bildiğiniz gibi her oyuncunuzun daha çok koşu yapacağı iki yön seçme hakkınız varŞu an hatırlamyıyorum ismini ama oyuncunuzun Atak mı Defansif mi oynayacağını mavi okları uzatıp kısaltarak seçtiğiniz bir ayar bu hatırlarsanızAynı zamanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Arkadaşlar Blur'u online oynamak için key lazım internetten bi sürü buldum ama hiç biri çalışmadı elinde çalışan blur keyi olan varsa alıntı yaparak verebilir mi ? +rep verene şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Alıntı: inceleme bana aittir öncelikle bunu söyliyelim indigo Arkadaşlar bildiğiniz gibi FIFA serisinin son oyunu FIFA 16 yakın zamanda çıkmış bulunmakta, nacizane bende sizlere bu oyunu incelemeye çalışacağım İlk olarak klasik FIFA serisi ve üreticisi hakkında bilgiler verelim FIFA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
E3 2019 sonrasında iki ezeli rakip çıktı ortaya… FIFA 20 ve eFootball PES 2020; oyun yapısı olarak ve içeriği olarak birbirinden tamamen farklı iki futbol oyunu. Bir tarafta Electronic Arts (EA) varken bir tarafta da Japonya merkezli Konami var. FIFA 20 vs eFootball PES 2020 İki yapımın da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
İTİCİLİKTEN ÇEKİCİLİĞE GIDEN YOL JoKeR tarafından yazıldı Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi olmak için tıklayınız Çekici Bir erkeğin temek özelliklerini 2 belli başlı başlık aşağıda toplayabiliriz gerçekten Öncelikler çekiciliğie giden yol iticiliklerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt