Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Peşine Düşüp Takip Mi ? Rastlantı mü?

Peşine Düşüp Takip Mi ? Rastlantı mü?
0
175

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
http:www2019comaskdoktorunuzrsureklihtml

Geçen gün actığım konuda kafamın karıştığını söylemiştim Dün çok ilginç bir durum oldu ben bizim dükkandayım bu kızın yakın arkadaşı benim tanıdığımı düşünmediği nasıl olursa olsun bilemiyorum arkadaşı geldi bizim dükkanın aleyhinde tarafı duvar yoldan geçerken yavaşladı ve durdu sonradan duvara dayandı 15 dakika felan aralıksız elinde telefon mesaj bana bakıyor telefonda birşeyler yazıyor cartcurt daha sonra kız kimsesiz tıpkı gitti birini de beklemedi yani akşamıda kız iyi geceler mesajı attı Bende hiç cevap yazmadım sizin tavsiyelerinize uyarak bu bir rastlantı mü acaba ancak bana hiç o kadar gelmedi açıkcası benim durduğum dükkanı nasıl öğrenicekler o saçma geldi gelçi yani rastlantı olmadığını farzedersek kız arkadaşını gönderme amacı ne ben onu anlamıyorum ben onla zaten konuşmuyorum bundan böyle mesajlarına bile yanıt vermiyorum

858,465Konular
981,147Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt