Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Petek anne olamayacak mı

Petek anne olamayacak mı
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Petek anne olamayacak mı çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen meşhur şarkıcı Petek Dinçöz rahatsızlığından dolayı anne olamayacak bu hastalık geçicimi kalıcımı detaylar haberimizde 'ÇOCUĞUM OLMAZ!' 1548640820 1548640820 petekanneolamayacakmi5c4e6239d0770petekanneolamayacakmi5c4e6239d0770 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberanne1&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg MEŞHUR ŞARKICI PETEK DİNÇÖZ HİPERTİROİT HASTASI OLDUĞU İÇİN TEDAVI GÖRDÜĞÜNÜ BU YÜZDEN DE ÇOCUK YAPAMADIĞINI SÖYLEDİ Dinçöz, “İyileştikten daha sonra inşallah çocuğum olur dedi Petek Dinçöz yeni albümü 'Ne Yapayım Derhal Ben'in birincil konserini Anneler Günü'nde Astoria Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirdi Güzel şarkıcı sahneye çıkmadan önce çarpıcı direktifler yaptı SORUNLU DOĞABİLİR Hipertiroit hastası olan ve tedavi gören Petek Dinçöz çocuk özlemiyle ilgili şunları söyledi: 'Tedavi gördüğüm için şu an çocuk sahibi olamıyorum Çünkü Allah korusun çocuğun akli dengesi sorunlu olabilir Bir ay daha sonra kontrole gideceğim İnşallah ben de çocuk sahibi olmayı istiyorum Çocuğum olsa da olmasa da evlat edinebilirim' SEZEN’İN EVİ MEKTEP GİBİ Eskiden bir giydiğini yeniden giymeyen Petek Dinçöz idareli krizin kendisini de vurduğunu söyledi Meşhur şarkıcı, 'Sahne kıyafetlerimin yenisini yaptırmayı askıya aldım' dedi Albüm için 3 ay her tarafında her gün Sezen Aksu'nun evine gidip geldiğini ifade eden Dinçöz, 'Ben bir şarkı almaya gittim ve baktım ki orası bütün bir okul Hayat görüşüm değişti Ben daha önce hiçbir şey bilmiyormuşum' diye konuştu  

858,497Konular
981,973Mesajlar
29,971Kullanıcılar
ahmet1903Son üye
Üst Alt