Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Petek Dinçöz Çekil Sözleri isteyenler için burada

Petek Dinçöz Çekil Sözleri isteyenler için burada
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Petek Dinçöz Çekil Sözleri isteyenler için burada Petek Dinçöz Çekil Şarkı Sözleri Petek Dinçöz Çekil Şarkısı Sözleri Petek Dinçöz Çekil Şarkı Sözü Geçtiğimiz günlerde sizlere Petek Dinçöz topuz saç modellerini sunmuştuk Şu Anda de giyimi ve kuşamıyla defalarca beğeni toplayan Petek Dinçözün yeni albümü şarkıları arasında bulunan Petek Dinçöz Çekil şarkısı sözleri paylaşımında bulunuyoruz Melek'lerim 1549247099 1549247099 petekdincozcekilsozleriisteyenlericinburada5c57a27fa3de1pngpetekdincozcekilsozleriisteyenlericinburada5c57a27fa3de1pngpetekdincozcekilsozleriisteyenlericinburada5c57a27fa3de1png Artık sana gölge etmiyorum Hangi rüzgara kapılırsan kapıl Eğer eğleniyorsan bu halimle Çekip gidenlerin arasına Çekil çekil hayatımdan Kırık dökük yaşantımdan Bir parçasın sen aldırmam Düştüm desen de kaldırmam Kaldırın kolları, aşk denen sonları Geçtik o yolları başa dönüyor Tatlı yalanları mutlu masalları Boşverin onları kim yazıyor Çekil çekil hayatımdan Kırık dökük yaşantımdan Bir parçasın sen aldırmam Düştüm desen de kaldırmam  

858,496Konular
982,225Mesajlar
30,143Kullanıcılar
XmaxdSon üye
Üst Alt