Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Petek Dinçöz'den alkışlanacak hareket! SMA hastası için yardım kampanyası...

Petek Dinçöz'den alkışlanacak hareket! SMA hastası için yardım kampanyası...
0
54

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
petek_dincozden_alkislanacak_hareket_sma_hastasi_icin_yardim_kampanyasi_1600335756_6377.jpg

Şarkıcı Petek Dinçöz, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınla SMA hastası İsmail bebek için kampanya başlattı. Hasta çocuğun ailesini canlı yayında konuk olarak alan Dinçöz, bu kampanya için diğer ünlü isimlerle de görüşeceğini söyledi.

Ünlü isimlerden son günlerden anlamlı hareketler gelmeye devam ediyor. Sosyal medya hesaplarında yardıma muhtaç aileleri özellikle de hasta olup paraya ihtiyacı olan aileleri paylaşarak toplum olarak beraber hareket etmeyi sağladı.

m3e43_1600336289_7949.jpg

Bunlardan biri de Petek Dinçöz oldu. Dinçöz, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından SMA hastası İsmail bebeğin ailesini canlı yayına konuk olarak aldı.

2xjGh_1600336312_4315.jpg

Ailenin yardım çığlıklarını binlerce insana duyuran Dinçöz, bunun için ayrıca Acun Ilıcalı ve Demet Akalın gibi daha popüler isimleri de devreye koyacağını söyledi. İkinci çocuğa hamile olan Dinçöz, ağlamamak için kendini zor tuttu. 

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt