Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

petek marketing ile ayda 1000 tl ve fazlasını kazanabilirsiniz.

petek marketing ile ayda 1000 tl ve fazlasını kazanabilirsiniz.
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
petek marketing ile ayda 1000 tl ve fazlasını kazanabilirsiniz Arkadaşlar, 'Network Marketing' sistemleri yurtdışında iyi paralar kazandırıyordu, bunu biliyorduk lakin türkiyenin kazanç düzeyi ve türk firmalarının açılış için koyduğu şartlar(en az 1 adet 50 ytllik sipariş, her ay şu kadar alım ya da satım, her ay şu dek ref bulmak vs) türkiyede marketing sisteminin pekde iç açıcı olmadığına ve fazla yorucu olduğuna kanaaat getirmemizi sağladı Zaten biz webmaster lar için önemli olan yapmaktı, biz alım satım veya ref ile uğraşamazdık En iyi kozumuz kullanıcı potansiyelimiz ve sitelerimizden yaparak gelir sağlamaktı Bu yüzden de marketing sistemi bize uzaktan kaldı Taaki bu güne kadar; Yalnız kendi marketing sistemini bu aylarda yeni faaliyete geçiren ve piyasaya bomba gibi düşen yeni gelir kapımızı birincil kere r10 da bilginize sunuyorum 1 Firma Bilgisi (özetle): Petek Marketing (PETEKBAKIRTAŞ TEKSTIL GİYİM SAN İÇ VE DIŞ TİC LTD ŞTİ) 1969 yılından beri faaliyette olan, 40 sene gibi köklü bir gemiş olan, Avrupa ve Orta Doğu'da ad yaparak bir çok ülkeden kalite onayı almış olan, tekstil sektöründe marka ve isim yapmış firmamalarla çalışan bir şirket (Detaylı bilgileri siteden incelersiniz kısa geçiyorum) 2 Gelir Sistemi: Arkadaşlar, Petek Marketing adi marketing sisteminde 'Dünyada ilk kez uyguladığı sistemle; a)Bedava üyelik b)Aza yaptığımız Her aza başına 4ytl! c)Açılış için bir mahsul alım satımı koşulu değil! d)Her ay mahsul alım satım koşulu yok! e)Her ay aza yapma limiti koşulu yok! Kısacası arkadaşlar hiç bir yatırım, alım satım, ref koşulu ve vakit koşulu yok f) Yaptığımız her üyelikten(4ytl alıyoruz) + onların yaptığı 1 ve 2 kademeden 4 TL 3 kademeden 6 kademeye dek 3 TL 7 kademeden 10 kademeye kadar 2 TL 11 ve 12 kademede 1 TL Özetle hesaplarsak: 1 ay biz 3 üye yaptık ve 3x4 12 TL kazandınız id 2 ay 3 üyemizde 3er aza yaptı ve toplamda 3x3 9 üyemiz oldu Kazancımız ise 12x4 48 TL 3 ay 9 üyede 3er tane aza yaptı toplamda 9x3 27 üyemiz oldu Kazancımız ise 27x3 81 TL 4 ay 5ay 6ayda aynı şekilde geliriniz katlanarak devam edecek ve 10 ayın sonunda o ayki kazancımıztam 68,910 TL 12 ay boyunca kazandığımız toplam primse(peşin para) 278,862 TL olur Üyelik yaptığımız kişilerin ödemesi her pazartesi banka hesabımıza havale yapılıyor Bu değin çabuk ödeme sistemi, yorumsuz20 ytl sınır, 5 üye zaten 20 ytl yapıyor Bizki ücretli dost sitelerine paralı kaç yüzlerce aza kazandırdık Hem, 2 adet daha kazanma sistemi var, onlar satış ile ilgili olduğu için onları anlatmıyorum Kısacası arkadaşlar, ben tüm siteyi inceledim, çok uzun kâğıda dökmek istemiyorum, siz de ayrıntılı inceleyin, iddaa ediyorum şu başlıca kadar gördüğüm en kazançlı sistem Ayrıca: Üye olurken bedava olarak üye olursak (50ytl) kredi veriyor bize, ve aza lerden kazandığımız paralardan bu 50 ytlyi düşüyor, Kayıt Linki Buyrun Arkadaşlar tecrübe edenler paylaşırsa hoşnut olurum Bilgilenmiş oluruz Bide arkadaşlar refsiz kayıt olmuyor  

858,497Konular
982,554Mesajlar
30,290Kullanıcılar
ugurapo33Son üye
Üst Alt