Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

PewDiePie, YouTube Yayınlarına Ara Veriyor

PewDiePie, YouTube Yayınlarına Ara Veriyor
0
130

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
content_62351.jpg

YouTube'un en ünlü isimlerinden, 102 milyonun üzerinde aboneye sahip olan Felix “PewDiePie” Kjellberg, 2020'de yayınlarına ara vereceğini açıkladı.

Kjellberg'in YouTube yayınlarına ara vereceğini açıkladığı görüntüsü, YouTube'un yeni pratiğe başladığı "taciz karşıtı" politikayı eleştirerek başlıyor. YouTube geçtiğimiz hafta artık insanların cinsiyetine, ırkına ya da cinsî yönelimine yönelik 'kötü niyetli hakaretler' içeren medyaların yayınlanmasına müsaade vermeyeceğini açıklamış ve bu yönergeye uymayan medyaların kaldırılmasına başlanmıştı.

PewDiePie görüntüsünün sonlarında "Gelecek sene YouTube'a ara veriyorum, kararımı verdim" diyor. "Çok yoruldum. Çok yorgun hissediyorum, bilmem siz de fark ettiniz mi? Bilin diye söylüyorum, gelecek sene bir mühlet buralarda olmayacağım. Bunu daha sonra açıklayacağım, ancak şimdiden sizi bilgilendirmek istedim" diyen PewDiePie'ın bu arayı ne kadar sürdüreceği belirli değil. Lakin daha evvel de daha evvel de ara vermeyi düşündüğünü açıklamış, sonra da derhal geri dönüvermişti :)

Kejllberg'in yayınlarına ara vermesi, kendisinin içeriklerinden beslenen başkalarını de olumsuz etkileyecektir herhalde.

858,528Konular
981,547Mesajlar
31,562Kullanıcılar
kayra17Son üye
Üst Alt