Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Peygamber bir beşerdir hakkında ayetler

0
176

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

Onlar: «Sen, dediler, bizim için yerden bir kaynak fışkırtmadıkça sana katiyen inanmayacağız»
İsrâ : 90

De ancak: Ben, sadece sizin gibi bir beşerim (Şu var fakat) bana, İlâh'ınızın, sadece bir İlâh olduğu vahyolunuyor Artık her kim Rabbine kavuşmayı umuyorsa, iyi meslek yapsın ve Rabbine ibadette hiçbir şeyi karşılıklı koşmasın
Kehf : 110

De ki: Ben de fakat sizin gibi bir insanım Bana ilâhınızın bir tek İlâh olduğu vahy olunuyor Bundan Böyle O'na yönelin, O'ndan mağfiret dileyin Karşılıklı koşanların vay haline!
Fussilet : 6 *

Similar threads

Peygamber bir beşerdir hakkında ayetler Onlar: «Sen, dediler, bizim icin yerden bir kaynak fışkırtmadıkca sana asla inanmayacağız» İsra : 90 De ki: Ben, yalnızca sizin gibi bir beşerim (Şu var ki) bana, İlah'ınızın, sadece bir İlah olduğu vahyolunuyor Artık her kim Rabbine kavuşmayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Tevhid ve tevhid inancı hakkında ayetler (Rabbimiz!) Oysa sana kulluk ederiz ve yalnız senden medet umarız Fâtiha : 5 İlâhınız bir tek Allah'tır O'ndan diğer ilâh yoktur O, rahmândır, rahîmdir Bakara : 163 Allah, O'ndan diğer tanrı yoktur; O, hayydir, kayyûmdur Kendisine ne uyku kazanç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Ahirete iman hakkında ayetler Yine onlar, sana indirilene ve senden önce indirilene iman ederler; öbür dünya gününe de kesin olarak inanırlar Bakara : 4 Onlar, elbette Rablerine kavuşacaklarını ve O'na döneceklerini düşünen ve bunu kabullenen kimselerdir Bakara : 46 Şüphesiz iman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Kur'anı Kerimde Peygamber efendimizle ilgili ayetler Kuranda Peygamberimizden bahseden ayetler Kuranı Kerim'de Peygamberimiz'den bahseden Ayetler Şüphesiz biz seni bir müjdeci ve bir uyarıcı olarak adalet (Kur'an) ile gönderdik Sen cehennemin halkından sorumlu tutulmayacaksın (2119) İşte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
Allah birdir ( vahdâniyet )hakkında ayetler İlâhınız bir tek Allah'tır O'ndan diğer ilâh yoktur O, rahmândır, rahîmdir Bakara : 163 Allah, O'ndan başka tanrı yoktur; O, hayydir, kayyûmdur Kendisine ne uyku kazanç ne de uyuklama Göklerde ve yerdekilerin hepsi O'nundur İzni olmadan O'nun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt