Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Peygamber bir beşerdir hakkında ayetler

0
183

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Onlar: «Sen, dediler, bizim icin yerden bir kaynak fışkırtmadıkca sana asla inanmayacağız»
İsra : 90

De ki: Ben, yalnızca sizin gibi bir beşerim (Şu var ki) bana, İlah'ınızın, sadece bir İlah olduğu vahyolunuyor Artık her kim Rabbine kavuşmayı umuyorsa, iyi iş yapsın ve Rabbine ibadette hicbir şeyi ortak koşmasın
Kehf : 110

De ki: Ben de ancak sizin gibi bir insanım Bana ilahınızın bir tek İlah olduğu vahy olunuyor Artık O'na yonelin, O'ndan mağfiret dileyin Ortak koşanların vay haline!
Fussilet : 6

Similar threads

Peygamber bir beşerdir hakkında ayetler Onlar: «Sen, dediler, bizim için yerden bir kaynak fışkırtmadıkça sana katiyen inanmayacağız» İsrâ : 90 De ancak: Ben, sadece sizin gibi bir beşerim (Şu var fakat) bana, İlâh'ınızın, sadece bir İlâh olduğu vahyolunuyor Artık her kim Rabbine kavuşmayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
ibadetlerle ilgili ayetler,ibadetler hakkında ayetler,Kuranda ibadetlerle ilgili ayetler Kuranı Kerim'de gecen ibadetler ile ilgili ayetler “Bizim ile sizin aranızda şahid olarak Allah yeter Gercekten biz, sizin ibadetinizden habersizdik (1029) De ki: “Ey insanlar, eğer benim dinimden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Kur'anı Kerimde Peygamber efendimizle ilgili ayetler Kuranda Peygamberimizden bahseden ayetler Kuranı Kerim'de Peygamberimiz'den bahseden Ayetler Şuphesiz biz seni bir mujdeci ve bir uyarıcı olarak hak (Kur'an) ile gonderdik Sen cehennemin halkından sorumlu tutulmayacaksın (2119)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Peygamberimizle ilgili ayeti kerimeler Peygamberimiz hakkındaki ayetler Hz Muhammed ile ilgili ayetler Şuphesiz biz seni bir mujdeci ve bir uyarıcı olarak hak (Kur'an) ile gonderdik Sen cehennemin halkından sorumlu tutulmayacaksın (2119) İşte bunlar Allah'ın ayetleridir; onları sana bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Ahirete iman hakkında ayetler Yine onlar, sana indirilene ve senden once indirilene iman ederler; ahiret gunune de kesinkes inanırlar Bakara : 4 Onlar, kesinlikle Rablerine kavuşacaklarını ve O'na doneceklerini duşunen ve bunu kabullenen kimselerdir Bakara : 46 Şuphesiz iman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt