Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Peygamber Efendimiz (s.a.v) şoyle dua eder

Peygamber Efendimiz (s.a.v) şoyle dua eder
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Peygamber Efendimiz Duası
Peygamber Efendimiz (sav) şoyle dua eder
Beni koru Allah,ım

“Allahım, dunya ve ahirete ait işlerimde senden af ve afiyet isterim
Allahım, dinim, dunyam, ailem ve malım hakkında senden af ve afiyet dilerim
Allahım, kusurlarımı ort, beni korktuklarımdan emin kıl
Allahım, onumden, arkamdan, sağımdan, solumdan ve ustumden gelecek kotuluklerden beni koru
Altımdan gelecek kotuluklerden de senin azametine, buyukluğune sığınırım
Her yonden gelecek kotuluklerden beni koru Allahım
(Buhari, Muslim)
Semerkand Aile Araılık 2019

imagespeygamberefendimizsavsoyleduaeder5afe0d712aca3

Similar threads

Ailenin Korunma Duası Allah'ım! ,Dinim ,dunyam,ailem ve malım hakkında af ve afiyet istiyorum Allah'ım! Acıklarımı ort korkularımı gider ve bana guven ver Allah'ım! Beni onumden,sağımdan,solumdan ve ustumden(gokten) gelecek tehlikelere karşı koru,altımdan (yerden) tehlikelerden Senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
ResUlullahın Yaptığı Bazı Dualar Peygamber Efendimizin Bazı Duaları Ya Rabbi, sana ve ResUlune itaat etmemizi ve bildirdiklerinle amel etmemizi nasip eyle! Ya Rabbi, faydasız ilimden, makbul olmıyan ibadetten ve kabul edilmiyen duadan, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Hz Aişe'ye Bildirilen Dua Hz Aişe Validemize Bildirilen Dua hangisidir Hz Aişe Validemize Bildirilen Dua aşağıdaki gibidir Peygamber efendimiz hazreti Aişeye hitaben şoyle buyurmuştur: “Butun duaların manalarını icine toplayan cumleler ile dua et, dua ederken şoyle soyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Peygamber Efendimizin surekli yaptığı o ozel dua Kotuluklerden Sığınma Duası Efendimiz şoyle dua ederdi; Allahım! Şu dort şeyden, Sana sığınırım YA RABBİ! Sahibine meşru menfaat sağlamayan ilimden Sana sığınırım YA RABBİ! Allahdan korkmayan,itaat etmeyen kalpten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Hz Muhammed ( sav) duaları Her peygamber gibi, Peygamber efendimizin de, hic gunah işlemediği halde, (Beni gunahtan, kufurden koru) gibi dualar etmesinin hikmeti nedir? Resulullah efendimiz, nasıl dua edileceğini bize oğretmek icin, oyle dua etmiştir Bazıları şoyledir: (Bizi acık ve gizli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,468Konular
981,187Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt