Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Peygamber Efendimizin Abdest Duaları

Peygamber Efendimizin Abdest Duaları
0
157

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Peygamber Efendimizin Abdest Alırken Okuduğu Dua

Peygamber Efendimizin Abdest Duası

Peygamber Efendimiz (SAV) abdest alırken;

Suyu temizleyici kılan Allaha hamd olsun

Allahım, bana Peygamberinin havzı kevserinden oyle bir bardak su icir ki bir daha susamayayım

Allahım, beni nimetlerinin ve cennetlerinin kokusundan mahrum etme

Allahım, bazı yuzlerin ak olacağı ve bazı yuzlerin kara olacağı o gunde yuzumu ak eyle!

Allahım; kitabımı sağımdan ver; kitabımı solumdan verme

Allahım, sacımı ve derimi cehennem ateşine haram et ve beni Senin golgenden başka golgenin bulunmadığı gunde arşının altında golgelendir

Allahım, beni sozu dinleyip de en guzelini tutanlardan eyle

Allahım, ayaklarımı sırat koprusunde kaydırma

diye dua edermiş

Similar threads

Peygamber Efendimizin Abdest Alırken Okuduğu Dua Peygamber Efendimizin Abdest Duası Peygamber Efendimiz (IDDIA) abdest alırken; Suyu temizleyici kılan Allaha hamd olsun Allahım, bana Peygamberinin havzı kevserinden böylece bir bardak su içir ama bir daha susamayayım Allahım, beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Abdest duaları Abdest duaları arapca Turkce Abdest duaları Abdest duaları Arapca ve Turkce 1)Abdeste başlarken Euzu Besmeleden sonra şu dua okunur: Elhamdu lillahillezi cealel mae tahuren ve cealel islame nura Anlamı:Suyu temizleyici ve İslamı nur kılan Allah'a hamdolsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Turkce Abdest Alırken Okunacak Dualar Abdest Alırken Okunacak Dua Turkce Abdest alacak kimse, abdeste başlarken EUzu ve Besmelecektikten sonra: Yuce Allah'a hamd olsun ki, suyu temizleyici ve İslam'ı nur yapmıştır,der Ağzına su alırken: Allah'ım! Peygamberinin Kevser Havuzundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
Abdest Alırken Okunan Dualar Neler Abdest Alırken Neler Okunur Abdeste başlarken eUzu besmeleden sonra Elhamdu lillahillezi ce'ale'lma'e tahUran ve ce'ale'lislame nUra! (Suyu temiz, islamı nur kılan Allah'a hamdolsun) Ağıza su verirken: Allahumme eskıni min havdı nebiyyike...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Abdest Alırken Hangi Dua Okunur Abdest Alırken Hangi Sure Okunur Abdeste başlarken şu dua okunur: Bismillahilazim Velhamdu lillahi ala dinilİslam Ve ala tevfikıliman Ve ala hidayetir rahman Elhamdu lillahillezi cealelmae tahUren ve cealelislame nUren “Azamet ve celal sahibi Allahın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,496Konular
981,886Mesajlar
29,923Kullanıcılar
OnurMandrakeSon üye
Üst Alt