Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Peygamber Efendimizin Ameliyatı

Peygamber Efendimizin Ameliyatı
0
151

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Peygamber Efendimizin Ameliyatı Sırasında Yaşadıkları

Peygamber Efendimiz Ameliyat Olmuş Mudur

Peygamber Efendimiz (TEZ) hayatı her tarafında iki kez ameliyat olmuştur Birincisi 10 yaşında iken ikincisi ise Miraca çıkmadan evvel Bu konudaki bilgilerimiz sahabilerin söyledikleriyle sınırlıdır

Peygamber Efendimizin ameliyatı konusunda bazı kaynakların Ebû Hüreyre'den naklen verdikleri bigiye tarafından, bu manevî ve meleklerin iştirakı ile olan Kalb Ameliyatısırasında, Sevgili Peygamberimiz'in Hiç acı duymamıştımbuyurduğu da haber verilmektedir

Ayrıca denilmektedir fakat: Kalbimi yardıktan daha sonra: Kin ve hasedle ilgili tüm duyguları çıkar at!dedi O da kan pıhtısına aynı bir şey çıkarıp attı Sonra tekrar dedi ancak: Şefkat ve merhamet duygularını kalbine en ince ayrıntısına kadar yerleştir!O da kalbime gümüş renginde bembeyaz şeyler koydu Sonra: Haydi geçmiş olsun, mübarek olsun!diyerek gittiler Ben de o günden sonra herkese karşısında daha şefkatli ve daha merhametli oldum Ufak büyük herkesi sevdim

Bu konuda imâm Beyhakî diyor ancak: ihtimaldir ki Resûlüllah Efendimizin göğsünün yarılması mucizeleri, birkaç defa vâki olmuştur

Birincisi süt annesi Halîme'nin yanına iken,

ikincisi peygamber olarak gönderildiği sırada,

üçüncüsü de Mîrâc gecesi'nde olmuştur*

858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt