Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Peygamber Efendimizin Annesi Ve Babası Ne Zaman Vefat Etti

Peygamber Efendimizin Annesi Ve Babası Ne Zaman Vefat Etti
0
253

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Peygamber Efendimizin Annesi Ve Babasını Ne Vakit Kaybetti?

Peygamber Efendimiz HzMuhammed Sav az önce 6 yaşındayken annesini kaybetmiştirPeygamber Efendimiz HzAmine annemiz ile Medine'den Mekke'ye yolculukları esnasında, Medine'nin 23 mil güneyinde Ebva köyü yakınlarında hastalanmıştır miladi 577 tarihinde hayatınıkaybetmiştirPeygamber Efendimizi Ümmü Eymen Mekke'ye getirmiştir daha sonra Peygamber Efendimizi amcası Ebu Talib'e vermiştir

Peygamber Efendimizin Babası Abdullah ticaret için gitmiş olduğu Suriyeden dönerken Yesribe Medine uğramış ve orada babasının dayıları olan Adi b Neccar oğullarını ziyaret etmiştiPeygamber Efendimizin Babası Abdullah burada hastalanıp akrabalarının yanına bir ay değin hasta yatmıştır sonradan hastalığındna nedeniyle ölüm etmiş ve Medinede defnedilmiştir *

Similar threads

Peygamber Efendimizin Annesi Ve Babasını Ne Zaman Kaybetti? Peygamber Efendimiz HzMuhammed Sav henuz 6 yaşındayken annesini kaybetmiştirPeygamber Efendimiz HzAmine annemiz ile Medine'den Mekke'ye yolculukları sırasında, Medine'nin 23 mil guneyinde Ebva koyu yakınlarında hastalanmıştır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
Peygamber Efendimizin Annesi Ve Babası Hakkında Kısa Veri Peygamber Efendimiz'in Babası, Kureyşin Beni Haşim kolundan Abdullah b Abdülmuttalib, annesi ise Kureyş kabilesinin Beni Zühre koluna mensup Vehb b Abdümenafın kızı Aminedir Hz Peygamber onların evliliklerinden dünyaya gelen tek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Peygamber Efendimizin Annesi Ve Babası Hakkında Data Peygamber Efendimizin babası Abdullah'tır Peygamber Efendimiz daha doğmadan babası Abdullah vefat etmiştir Efendimizin Amine'dir Peygamber Efendimizin Annesi ise HZ Muhammed sav Efendimiz daha 6 yaşındayken vefat etmiştirHz Muhammed sav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Peygamber Efendimizin Annesi Ve Babası Nerede Vefat Etti Peygamber Efendimizin Annesi Amine Mekke ile Medine arasında yer alan Ebva Köyünde ölüm etmiştirPeygamber Efendimizin Annesi Amine Miladi 576 yılında Ölüm etmiştir Peygamber Efendimiz'in babası Hz Abdullah Hz Amine ile birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
Peygamber Efendimizin Annesi Ve Babası Hakkında Kısa Bilgi Peygamber Efendimiz'in Babası, Kureyşin Beni Haşim kolundan Abdullah b Abdulmuttalib, annesi ise Kureyş kabilesinin Beni Zuhre koluna mensup Vehb b Abdumenafın kızı Aminedir Hz Peygamber onların evliliklerinden dunyaya gelen tek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,460Konular
981,096Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt