Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Peygamber Efendimizin Babası Ne Zaman Vefat Etmiştir?

Peygamber Efendimizin Babası Ne Zaman Vefat Etmiştir?
0
205

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed SAV'in babası Hz AbdullahtırPeygamber Efendimiz'in babası vefat ettiğinde Peygamberimiz Annesi Amine'nin karnında demin 6 aylık idi

Efendimiz Hz Muhammed Sav'in babası Hz Abdullah Hz Amine ile evlendikten Kısa bir süre sonradan gittiği ticaret kervanı dönüşünde yolda hastalandıHz Abdullah Medinede dayısı Beni Adiy bin Neccarin yanında kaldı burada bir ay hasta kaldıktan sonradan vefat etti Hz Abdullah ölüm ettiği zaman Efendimiz Hz Muhammed SAV hemen şimdi Anne karnında altı aylıktı

*

Similar threads

Peygamber Efendimizin Annesi Ve Babası Nerede Vefat Etti Peygamber Efendimizin Annesi Amine Mekke ile Medine arasında yer alan Ebva Köyünde ölüm etmiştirPeygamber Efendimizin Annesi Amine Miladi 576 yılında Ölüm etmiştir Peygamber Efendimiz'in babası Hz Abdullah Hz Amine ile birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
Peygamber Efendimizin Annesi Ve Babası Hakkında Data Peygamber Efendimizin babası Abdullah'tır Peygamber Efendimiz daha doğmadan babası Abdullah vefat etmiştir Efendimizin Amine'dir Peygamber Efendimizin Annesi ise HZ Muhammed sav Efendimiz daha 6 yaşındayken vefat etmiştirHz Muhammed sav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Peygamber Efendimizin Babası Ne Süre Öldü Peygamber Efendimizin Babası Ne Vakit Nerede Vefaat Etti Peygamberimizin babası Hz Abdullah hz Amine ile evlendikten Kısa bir müddet daha sonra gittiği ticaret kervanından dönerken yolda hastalandı Medinede dayısı Beni Adiy bin Neccarin yanında bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Hz Muhammedin babası nasıl öldü Hz Muhammedin babası ne zaman öldü Peygamberimizin babası Hz Abdullah Kureyş ’in ileri gelen delikanlılarından idi Hoş yüzlü,iki gözü aralarında peygamberlik nurunu taşıyordu Mekkenin bütün genç kızları onunla evlenmek için can atarlardı Babasına pek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Peygamber Efendimizin Annesi Ve Babası Hakkında Kısa Veri Peygamber Efendimiz'in Babası, Kureyşin Beni Haşim kolundan Abdullah b Abdülmuttalib, annesi ise Kureyş kabilesinin Beni Zühre koluna mensup Vehb b Abdümenafın kızı Aminedir Hz Peygamber onların evliliklerinden dünyaya gelen tek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt