Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Peygamber Efendimizin Hz.Aişe'ye Öğrettiği Dua

Peygamber Efendimizin Hz.Aişe'ye Öğrettiği Dua
0
286

Similar threads

Kadir Gecesi Yapılan Dua Kadir Gecesi Yapılacak Dualar Peygamber Efendimizin Hz Ayşe'ye öğrettiği dua; Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni' Anlamı:Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affet Kadr Suresi Okunuşu İnna enzelnahü fi leyletilkadr Vema...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Kadir Gecesinde Hangi Dualar Okunur Kadir Gecesinde Okunan Dua Kurani Kerimin inmeye basladigi Ramazan ayinin yirmi yedinci gecesi Islamda en tanrısal ve faziletli gecedir Kadir gecesi, içerisinde Kadir gecesi bulunmayan bin aydan daha hayirlidir Peygamber Efendimizin Hz Ayşe'ye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI Allahım! Sen Rabbımsın Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim söz üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf edip sana sığınırım Şunu bilirim! Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
300
SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI Allahım! Sen Rabbımsın Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim söz üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf edip sana sığınırım Şunu bilirim! Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Peygamberimizin Öğrettiği Tövbeler Ebu Bekri's-Sıddik -radıyallahu teala anh-Hazretleri: "-Ya Resulellah, namazın ahirinde okumak üzere bana bir dua ta'lim buyur, dedikte Resulullah -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz Hazretleri buyurmuşlardır ki: "Şöyle dua et: Ya Rabb, muhakkak ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
858,496Konular
981,656Mesajlar
29,727Kullanıcılar
KaramsarSon üye
Üst Alt