Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Peygamber Efendimizin Mirac Kandili İle İlgili Sozleri

Peygamber Efendimizin Mirac Kandili İle İlgili Sozleri
0
216

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Peygamber Efendimizin en buyuk mucizelerinden biridir Mirac ve bu konuda pek cok hadisi şerif bulunmaktadır
Peygamber efendimizin (sav) Mirac kandili ile ilgili sozlerinden bazıları;

Mirac gecesi Cehennemi gosterdiler, coğunun kadın olduğunu gordum(Tirmizi)

Miracda, Cehennemde kokmuş leş yiyenlerin kim olduğunu sordum “Bunlar, gıybet ederek insanların etlerini yiyenlerdir dendi(I Ahmed)

İsra gecesi, nura gark olmuş bir zat gordum “Bu kim? dedim Cebrail aleyhisselam, “Dunyada iken Allahu tealayı devamlı anan, kalbi camiye bağlı ve anababasına asi olmayan bir zattır dedi(İ Ebiddunya)

İsra gecesi her gokte, Muhammedun Resulullah ve arkasından Ebu Bekri Sıddık yazılı olduğunu gordum(Ebu Nuaym)

Mirac gecesi, uğradığım her melek topluluğu, ummetime hacamatı tavsiye etti(Hakim)

Similar threads

Miracla İlgili Hadisler Mirac kandili ile ilgili hadisler Ehli sunnet alimleri, sozbirliği ile Miracın hak olduğunu bildiriyorlar Kavlulfasl kitabında deniyor ki: İsra suresinin ilk ayeti kerimesinde, Allahu teala, kudret ve azametinden nice harika olaylardan bazılarını gostermek icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Peygamber Efendimizin en büyük mucizelerinden biridir Miraç ve bu konuda böylece çok hadisi şerif bulunmaktadır Peygamber efendimizin (iddia) Miraç kandili ile ilgili sözlerinden bazıları; Mirac gecesi Cehennemi gösterdiler, çoğunun bayan olduğunu gördüm(Tirmizi) Miracda, Cehennemde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
278
Mirac Kandili Whatsapp ve Facebook Mesajları 2019 Mirac Kandilinizi Tebrik eder Bulunduğumuz Uc ayların ve Kandilinizin hayırlara vesile olmasını Rabbimden Niyaz ederim Mirac muminler icin af, magfiret ve ilahi rahmete kavusabilmenin bir vesilesidir Mubɑrek ɑylɑrɑ Selɑm olsun Selɑm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
mirac kandili ile ilgili hadisler Hadis kitaplarında rivayet edildiği uzere: Hz Peygamber (sav) Burak ile Beytul Makdise vardıktan sonra oradaki buyuk ve sert kayadan goğe cıkarıldı Her bir gokte peygamberlerden biriyle goruştu, nice nice melekler gordu Cennet ve cehennemin durumlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Mirac Kandili İle İlgili Bilgiler Mirac Kandili Nedir? Mirac Gecesi Mirac Kandili Mirac, meren demektir Resulullah efendimizin goklere cıkarıldığı, bilinmeyen yerlere goturulduğu gecedir Recebin 27 gecesidir İsra suresinin ilk ayeti kerimesinde, Mirac bildirilmektedir Mutezile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,464Konular
981,136Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt