Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Peygamber Efendimizin Taif Duası

Peygamber Efendimizin Taif Duası
0
165

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Efendimizin Taif Duası

Allahım!
Çelimsiz ve biçare kaldığımı,
ırk nazarında
hor ve hakir görüldüğümü,
ama Sana şikayet ederim!
Ey merhametlilerin en merhametlisi!
Herkesin ufak,hor görüp de
dalına bindiği,
çaresizlerin Rabbi Sen'sin!
Sen, beni fena huylu,
yüzsüz bir düşmanın eline düşürmeyecek,
hatta beni akrabaya bırakmayacak dek bana merhametlisin
Allahım Sen'in gazabına uğramayayım da
çektiklerim ne olursa olsun katlanırım
Yeter ancak sen benden razı ol
Sen benden razı olduktan sonradan,gelecek herşeyi kabul ediyorum
YA RABBİ!
Lakin Senin affın ve merhametin
bana bunları göstermeyecek değin geniştir YA RABBİ!
Allahım Sen'in gazabına uğramaktan,
ilahi rızana uzaktan kalmaktan,
Sana, Senin o karanlıkları aydınlatan
İlahi nuruna sığınırım
Allahım
Sen benden hoşnut oluncaya değin
Sen'in affına sığınırım YA RABBİ! *

Similar threads

Efendimizin Taif Duası Allahım! Kuvvetsiz ve caresiz kaldığımı, halk nazarında hor ve hakir gorulduğumu, ancak Sana şikayet ederim! Ey merhametlilerin en merhametlisi! Herkesin kucuk,hor gorup de dalına bindiği, caresizlerin Rabbi Sen'sin! Sen, beni kotu huylu, yuzsuz bir duşmanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Ya Rabbi! Geçmişten bu yana bildiğim ve bilmediğim, iradem ve iradem haricinde gözümle, dilimle, aklımla, hayalimle maddi ve manevi her bir uzvumla ne günah işlemişsem hepsine tevbe ederim ve tevbe ediyorum Ey tevbeleri kabul eden Tevvabürrahim Sen tevbe edenleri seversin, Muhammed asm hürmetine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
262
İlahi, kuvvetimin zaafa uğradığını, çaresiz kaldığımı, halk nazarında hor görüldüğünü, ancak sana arz eder, sana şikayet ederim Ey merhametlilerin en merhametlisi! herkesin zayıf görüp de dalına bindiği çaresizlerin Rabbi sensin İlahi! Huysuz, yüzsüz bir düşman eline beni düşürmeyecek, hatta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Ey Rabbim,kuvvetimin zaafa uğradığını çaresiz kaldığımı halk nazarında hor görüldüğümü fakat Sana arz ederim,Sana şikayet ederim Ey merhametlilerin en merhametlisi,herkesin güçsüz görüp de dalına bindiği çaresizlerin Rabbi Sensin Ey Rabbim,huysuz,arsız bir düşman eline beni düşürmeyecek,hatta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Peygamber Efendimizin Beraat Gecesi Duası Beraat Gecesi Duası Bu dua Peygamber efendimizin Temize Çıkma gecesi yaptığı duadır Bu dua şahsen Cebrail (AS) göre peygamberimize (SAS) öğretilmiştir Beraat gecesi okunmasında büyük sevap vardır Bismillâhirrahmanirrahim Eûzu biafvike min...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt