Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Peygamber Efendimizin Taiften Donuşunde Ağacın Altındaki Duası

0
202

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

imagespeygamberefendimizintaiftendonusundeagacinaltindakiduasi5afe68e1802d0

ALLAH'ım, gucumun tukenişini, caremin bitişini ve insanların gozunde değersiz goruluşumu sadece Sana şikayet ediyorum

Ey merhamet edenlerin en merhametlisi, beni kime havale ediyorsun?

Beni butun kabalığıyla karşılayacak bir duşmanıma mı,
yoksa işimi eline verdiğin bir yakınıma mı?

Sen bana kızgın olmadıktan sonra başkasının duşmanlığına hic de onem vermem

Şu kadar var ki,

Senin afiyetin beni de icine alacak kadar geniştir

Gazabını bana cevirmenden, ofkeni uzerime indirmenden,
gokleri ve yeri aydınlatan, karanlıkları dağıtan,
dunya ve ahiret işleri onunla yoluna giren kerim Zatının nuruna sığınıyorum

Sen razı oluncaya kadar Senin rızanı dilemeye devam edeceğim Kotulukten sakınma iyiliğe guc yetirme sadece Senin yardımınladır

Similar threads

Peygamber Efendimizin Taiften Dönüşünde Ağacın Altındaki Duası ALLAH'ım, gücümün tükenişini, çaremin bitişini ve insanların gözünde önemsiz görülüşümü sadece Sana şikâyet ediyorum Ey acıma edenlerin en merhametlisi, beni kime havale ediyorsun? Beni bütün kabalığıyla karşılayacak bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Efendimizin Taif Duası Allahım! Kuvvetsiz ve caresiz kaldığımı, halk nazarında hor ve hakir gorulduğumu, ancak Sana şikayet ederim! Ey merhametlilerin en merhametlisi! Herkesin kucuk,hor gorup de dalına bindiği, caresizlerin Rabbi Sen'sin! Sen, beni kotu huylu, yuzsuz bir duşmanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Efendimizin Taif Duası Allahım! Çelimsiz ve biçare kaldığımı, ırk nazarında hor ve hakir görüldüğümü, ama Sana şikayet ederim! Ey merhametlilerin en merhametlisi! Herkesin ufak,hor görüp de dalına bindiği, çaresizlerin Rabbi Sen'sin! Sen, beni fena huylu, yüzsüz bir düşmanın eline...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Peygamber Efendimizin Yaptığı iftar duası Peygamber Efendimiz sav 'in iftar vaktinde iftar ederken okduğu dua şoyledir; Muaz İbni Zuhre ra şoyle anlatıyor Bana ulaştı ki, Resulullah sav iftar ettiği zaman şu duayı okurdu: Allahumme leke sumtu ve ala rızkıke eftartuEy Allah ’ım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Peygamber Efendimizin Yaptığı iftar duası Peygamber Efendimiz sav 'in iftar zamanında iftar ederken okduğu dua şöyledir; Muaz İbni Zühre ra şöyle anlatıyor Bana ulaştı fakat, Resulullah sav iftar ettiği vakit şu duayı okurdu: Allahümme kir sumtü ve alâ rızkıke eftartüEy Allah ’ım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,496Konular
981,657Mesajlar
29,727Kullanıcılar
KaramsarSon üye
Üst Alt