Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Peygamber Efendimizin Uyumadan Önce Okuduğu Dua

Peygamber Efendimizin Uyumadan Önce Okuduğu Dua
0
153

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
ALT :larcomupluploadsefendimizinuyumadanonceokudugudua93370efendimizinuyumadanonceokudugudua93370ALT

Peygamber Efendimizin okduduğu duaları sizlerle paylaşmaya devam ediyoruzEfendimizin yatmadan önce yatağına girdiğinde okuduğu duayı sizler için sayfamızda paylaşmak istedikPeygamber Efendimizin Yatağa Girdiği Zaman Okuduğu Dua şöyle:

Allah'ım! Kendimi Sana teslim ettim, yüzümü Sana çevirdim
İşimi Sana ısmarladım, Sana emanet ettim, Sen'i dilerim ve Sen'den korkarım,
Sen'den başka sığınacak yoktur, Senden diğer kurtaracak yoktur,halas ve himaye ama sana aittir
Allah'ım indirdiğin Kitabı'na inandım ve gönderdiğin Peygamber'ine îman ettim Peygamberimiz (sav) yatağına girdiğinde sağ tarafına yatar ve şu mealde dua ederdi

Ey Rabbimiz! Bizlere hidayet buyurduktan daha sonra kalplerimizi haktan saptırma ve kendi Yüce katından bizlere bir rahmet bağışla Tereddüd yok oysa fazla bağış yapan ancak sensin Ali imran suresi *

Similar threads

Peygamber efendimizin yatarken ettiği dua Allah'ım! Kendimi Sana teslîm ettim, yüzümü Sana çevirdim, isimi Sana ısmarladım, Sana itimât ettim, Sen'i dilerim ve Sen'den korkarım, Sen'den başka sığınacak yoktur, Senden diğer kurtaracak yoktur; halâs ve himâye ama sana âittir Allah'ım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
318
imagespeygamberefendimizinyatarkenettigidua5aee707e366b7 Peygamber efendimizin yatarken ettiği dua Allah'ım! Kendimi Sana teslim ettim, yuzumu Sana cevirdim, isimi Sana ısmarladım, Sana itimat ettim, Sen'i dilerim ve Sen'den korkarım, Sen'den başka sığınacak yoktur, Senden başka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Peygamber Efendimizin okuduğu günlük dualarAşağıda Peygamber Efendimizin Günlük okuduğu dulardan bazılarını bulabilirsiniz sizlerde jurnal bu duaları okuyabilirsinizPeygamber Efendimiz dua etmeyi ve duaları hayatının her anına yaymıştırPeygamber Efendimiz gün içerisinde aşağıdaki duaları ederdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Peygamber Efendimizin Uyumadan Once Ettiği Duası Peygamber Efendimizin Uyumadan Once Ettiği Dua Nedir? Peygamber Efendimizin Uyumadan Once Ettiği Dua'nın Okunuşu Peygamber Efendimizin Uyumadan once okuduğu duasını sizlerle paylaşıyoruz Rabbim peygamber efendimizin yolunda gidenelrden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Gece yatmadan önce okunması gereken çoğu dua bulunmaktadır ben sizlere bu sayfamızda iki dua paylaşmak istiyorumBirincisi çok hoş dua örneği yatmadan uykuya dalmadan önce her Müslüman kardeşimin okumasını nasihat ettiğim ikinci bir duamız var bu dua Peygamber Efendimizin Uyumadan önce ettikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt