Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Peygamber efendimizin yatarken ettiği dua........

Peygamber efendimizin yatarken ettiği dua........
0
313

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Peygamber efendimizin yatarken ettiği dua

Allah'ım! Kendimi Sana teslîm ettim, yüzümü Sana çevirdim, isimi Sana ısmarladım, Sana itimât ettim, Sen'i dilerim ve Sen'den korkarım, Sen'den başka sığınacak yoktur, Senden diğer kurtaracak yoktur; halâs ve himâye ama sana âittir Allah'ım indirdiğin Kitabı'na inandım ve gönderdiğin Peygamber'ine îmân ettim

Peygamberimiz (iddia) yatağına girdiğinde sağ tarafına yatar ve su mealde dua ederdi
Ey Rabbimiz! Bizlere hidâyet buyurduktan daha sonra kalplerimizi haktan saptırma ve kendi Yüce katından bizlere bir rahmet bağışla Belirsizlik değil oysa fazla bağış yapan ancak sensin

Ali imran 8
*

Similar threads

imagespeygamberefendimizinyatarkenettigidua5aee707e366b7 Peygamber efendimizin yatarken ettiği dua Allah'ım! Kendimi Sana teslim ettim, yuzumu Sana cevirdim, isimi Sana ısmarladım, Sana itimat ettim, Sen'i dilerim ve Sen'den korkarım, Sen'den başka sığınacak yoktur, Senden başka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
ALT :larcomupluploadsefendimizinuyumadanonceokudugudua93370efendimizinuyumadanonceokudugudua93370ALT Peygamber Efendimizin okduduğu duaları sizlerle paylaşmaya devam ediyoruzEfendimizin yatmadan önce yatağına girdiğinde okuduğu duayı sizler için sayfamızda paylaşmak istedikPeygamber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Yatarken Okunan Dua Yatarken Okunacak Sureler Yatarken Hangi Dua ve Sureler Okunur Hz Peygamber (asv) geceleyin yatmak üzere yatağına girdiği süre, sağ elini sağ yanağının altına kordu Ve şu duâyı okurdu: Bismikellâhümme ehyâ ve emûtü Allah'ım! Senin isminle diriliyor, senin isminle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Peygamber Efendimizin Uyumadan Once Ettiği Duası Peygamber Efendimizin Uyumadan Once Ettiği Dua Nedir? Peygamber Efendimizin Uyumadan Once Ettiği Dua'nın Okunuşu Peygamber Efendimizin Uyumadan once okuduğu duasını sizlerle paylaşıyoruz Rabbim peygamber efendimizin yolunda gidenelrden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Yatarken Okunan Dua Yatarken Okunacak Sureler Yatarken Hangi Dua ve Sureler Okunur Hz Peygamber (asv) geceleyin yatmak uzere yatağına girdiği zaman, sağ elini sağ yanağının altına kordu Ve şu duayı okurdu: Bismikellahumme ehya ve emUtu Allah'ım! Senin isminle diriliyor, senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,471Konular
981,205Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt