Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Peygamber Torunuyum' Diyen Memurdan Devlet Hastanesinde Üfürük Seansı!

'Peygamber Torunuyum' Diyen Memurdan Devlet Hastanesinde Üfürük Seansı!
0
134

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
s-abd8460ce9fc1cf576c0b5c2fd443ff44a65cf11.jpg

Gaziantep’teki bir devlet hastanesinde misyonlu bir memurun hastanedeki odasında ‘üfürükçülük’ yaptığı imgeler ortaya çıktı. Üfürükçü memurun, “Ben peygamber torunuyum. İnsanlara okunmuş iplik veriyorum” dediği öğrenildi.

Şahinbey İlçesi’ndeki Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi’nin arşiv kısmında çalışan Müslüm isimli bir memurun, hastanedeki odasında ‘üfürükçülük’ yaptığı manzaralar ortaya çıktı. 

Skandal imajlarda, memurun sandalyede oturan bir bayanın gözlerini eliyle kapattığı ve üfürükçülük yaptığı görüldü. Hastane idaresi, soruşturma başlatacağını açıkladı.

"Peygamber torunuyum, hayır duası okurum"

BirGün’ün ulaştığı Müslüm isimli memur, hastanede yalnızca bir sefer hayır için yaptığını argüman ederek, “Ben peygamber soyundan geliyorum, peygamber torunuyum ve hayır duası okurum. Bir işçi arkadaşımız ‘Hayır duanı alabilir miyim?’ dedi ben de reddetmedim ve kabul ederek hastanede dua okudum. Bunun hastane ortamında olması hakikat değil natürel. Tahminen yüzlerce insan da ‘Müsaitseniz gelebilir miyim hastaneye’ dedi kabul etmedim ve meskenime çağırdım. Fiyat karşılığında yapılan dualar kabul olamaz ve fiyat almıyorum” dedi.

“Çocuğu olmayanlara şifa için okunmuş iplik veriyorum” diyen Müslüm isimli memur kelamlarını şöyle sürdürdü: “Dua okunan kişi 90 gün boyunca okunmuş ipliği üzerinde taşır. Korkanlar, üç harflilerin musallat olduğu şahıslar ben dua okuduktan sonra rahatladığını söylüyor. Çocuğu olamayanlar, felç geçirenler, yürüyemez durumda olanlara ve cin çarpmışlara dua okuyorum ve müdafaa veriyorum. Müdafaa dediğimiz şeyin üzerinde ayetler yer alıyor. Üniversiteden gelen arkadaşlarımız, hocalarımız var. Ben iki hafta evvel bu hastanede çalışmaya başladım ve üniversite hocaları armağanlarla bir arada hastaneye iyi olsun ziyaretine geldiler.”

Başhekim: 'Haberinizi ihbar kabul ediyorum ve soruşturma başlatıyorum'

Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi’nin Başhekimi Doç. Dr. Ertuğrul Kılıç ise durumdan haberdar olmadığını BirGün’ün haberini ihbar kabul ederek Müslüm isimli üfürükçü memur hakkında soruşturma başlatacağını belirterek şunları söyledi:

“Hastane müdürümüz bir mühlet evvel değişti. Yeni hastane müdürümüzle birlikte Müslüm isimli kişi de hastanemizde görevlendirildi. Bu adam hiçbir yetkisi olmayan, arşivde çalışan bir misyonlu ve rastgele bir sorumluluğu da yok. Ben sizin haberinizi ihbar kabul ediyorum ve soruşturma başlatıyorum. Yeni hastane müdürü, ‘Müslüm daha evvel de bir arada çalıştığım düzgün biri ve devletimizin memuru. Burada da çalışsın’ dedi şahsı buraya getirtti. Ben tanımıyorum bu çalışanı, yalnızca birkaç kez gördüm.”

858,536Konular
981,823Mesajlar
32,332Kullanıcılar
keremeiSon üye
Üst Alt