Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Peygamberimizden Şaka...

Peygamberimizden Şaka...
0
142

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Peygamber Efendimiz (sav) Saka Yapmayi Sever Ama Asla Insanlari üzücü Ve Kirici Sakalar Yapmaz Ashabi'ninda Yapmasina Engel Olurdupeygamberimiz'in Sakalarindan Biride Söyledir; Bir Gün ümmü Eymen Isimli Bir Kadin Resulullah'a Gelerek ya Resulullah Kocam Sizi Davet Ediyor Deyinceresulullah Kocaniz Iki Gözünde Beyazlik Olan Adam Mi? Diye Sordular hayir,onun Gözünde Beyazlik Yokturhayir,hayir Var Kadin Yine hayir DeğilDeyince Resulullah Gözünde Beyazlik Olmayan Olur Mu? Buyurdular

Kendisine çocuk Yastan Itibaren Hizmetinde Yer Alan Hzenes'e Latife Olsun Diye Iki Kulakli Derdiefendimizden Yüzlerce Hadis Nakleden Hzenes'in Isitme Duyusu Epeyce Kuvvetliydiçabuk Işitirdi Bu Saka Onun Için Büyük Bir Iltifatti Ve Daha Dikkatli Dinlemeye Tesvik Manasi Tasiyordu

Hz Ali Ile Beraber Kahvalti Etmektedirlerhz Peygamber Gülümsemektedir,çünkü çaktirmadan Yediği Zeytinleri Hz Ali Nin
önüne Yiğarsonunda Hz Ali Ye önündeki Zeytinleri Göstererek ;ey Ali çok Acikmişsin Herhalde, Ne Kadarda çok Zeytin Yemişsinderhz Ali şakayi Anlar Ve Anında Cevap Verir; “evet Ya Resulallah “der, Ama Siz Dahaçok Acikmişsiniz Her Hâlükarda , Baksaniza önünüzde Hiç çekirdek Yok çekirdekleriyle Beraber Yemişsiniz

Yaşli Bir Kadin Mescide Gelir Ve Peygamber Efendimiz ’e; “ey Allah ’in Elçisi ,benim Için Dua Et De Allah Beni Cennetine Koysunder
Hz Peygamber ; “yaşli Kadinlar Cennet E Giremezder
Bunun üzerine Kadin üzülür Ve Ağlamaya Başlar Resulullah Gülerek ;üzülmeder,cennet ‘e Cümbür Cemaat Gençleşmiş Olarak Girecek

Bir Arkadaşi Peygamberimizden Bir Binek Devesi Istero; “olur Der Seni Bir Kadınsı Deve Yavrusuna Bindirelim Arkadaşi şaşirarak Itiraz Eder;
“iyi Lakin Ben Deve Yavrusunu Napayim? Işime Yaramazki
Hz Peygamber Güler Ve; “tüm Develer Bir Kadınsı Devenin Yavrusu Değilmi Der *

858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt