Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Peygamberimizi Rüyamızda Nasıl Görürüz

Peygamberimizi Rüyamızda Nasıl Görürüz

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bir Gün Adamin Biri Peygamberimizi Nasil Rüyamda Görürüm Diye Düşünürken Bir Imam'a Gider Imama Konuyu Anlatir Imam Söyle Der

oglum Sen şimdi Git 2 Kilo Pastirma Al Evde Güzel Bir şekilde Ye Der Fakat Sakin Hiç Su Içme Yarin Gel Rüyani Bana Anlat Der

Adam Hocanin Söylediklerine Bir Anlam Veremez Fakat Vardir Bunda Da Bir Hikmet Deyip Pastirmalari Bir Güzel Yer Gece Rüyasinda Sular ,nehirler,su Dolu Kadehler,irmaklar Görür

Sabah Olur Olmaz Camiye Sabah Namazina Gider Namazdan Sonra Hoca Sorar Ne Gördün Der Adam Rüyasini Anlatir Hoca Adama Söyle Der

Ya Oglum Işte 2 Kilo Pastirmayi Yedin Canin öyle Su çekdiki Suszlukdan Gece Rüyana Girdi

Işde Oğlum Peygamberimizi Görmek Istiyorsan Kalbin Aşkla Onu Istiyecek Ruhun Onu Istiyecekki Göresin

Similar threads

R E S İ M L E R İ http:img100**************img10031982zd6 http:img100**************img100560520sj8 G Ü Z E L S Ö Z L E R İ N D E N B İ R K A Ç I “Dikkat ediniz! Kisi günese yüzünü döndü mü, gölgesi arkasinda kalir Artik o nereye giderse gitsin, gölgesi hep pesinden gelir Lakin kisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Peygamberimiz Hz MUHAMMED (SAV) Efendim, Müjdecim, Kurtaricim, Peygamberim ! Sana uymayan ölçü hayat olsa teperim N F Kisakürek HZ IBRAHIM VE SONRASI Yaratilis kitabi (Tekvin) bize Ibrahim'in çocugu olmadigini, çocuk sahibi olmaktan ümit kestigini ve Allah'in çadirindaki Ibrahim'e söyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
HZ IBRAHIM VE SONRASI Yaratilis kitabi (Tekvin) bize Ibrahim'in çocugu olmadigini, çocuk sahibi olmaktan ümit kestigini ve Allah'in çadirindaki Ibrahim'e söyle seslendigini söyler: Simdi göklere bak ve sayabilirsen gökteki yildizlari sayIbrahim gözlerini yildizlara çevirdi ve söyle bir ses...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt